Gyerekbicikli vásárlás - mire figyeljünk? (tudásbázis)
Nem tudtam megnyitni...:( Pedig kivettem a szóközt...
Na de mindegy is. A decathlonban már mi is jártunk, gyerek végig is próbálta az összeset (a biztonsági őrök nagy örömére...), tetszett is. Csak azért kicsit drágállom, megmondom őszintén. Tudom, a minőséget meg kell fizetni, de amikor az én felnőtt bicajomat vettük egy éve, akkor is körülnéztünk, és 10-20-30 (!!) ezer forintos különbséggel is árulták egyes helyeken ugyanazt a biciklit...
Mi ezt vettük meg sógornőm lányának. Először nem tudta tekerni (amikor megkapta, akkor volt két éves) de most már tudja tekerni.
Nem tudom mennyit tudtok rászánni, de inkább a drágább, jobb minőségűben gondolkodnék én esetleg használtan, mint egy műanyag alkatrészes vacakban.
Az én hibám az volt amikor 3 évesnek vettem, nem néztem meg a pedál jó helyre esik-e, teljesen megvoltam győződve róla, hogy az evidens ,hogy jó lesz. Tévedtem, a gyerek nem tudta normálisan meghajtani. Valahogy úgy volt rossz, ahogy volt. Arra is ügyelnék, hogy ne "ráhasalni keljen neki, hanem kényelmesen emelt felsőtesttel tudja hajtani, hogy kellően körbe lássa a forgalmat is.
Szisztok!
Gyerekbiciklit szeretnénk venni a kisfiunknak, az érdekelne, hogy kinek mimlyen szempontok voltak a döntőek.
Ill. érdekelne, hogy Budapesten vagy Kecskeméten tudtok-e megbízható, jó, és nem méregdrága bicikliüzletet, ahol meg is tudnánk venni?
További ajánlott fórumok:
- Lakásvásárlás előtt állok! Segítséget szeretnék kérni, mi a menete, mire figyeljünk oda...:)
- Mire figyeljünk oda, egy ház megvásárlásakor?
- Szerintetek jó ötlet?Mire figyeljünk a szervezésnél?
- Redőnycsináltatási tapasztalatok, mire figyeljünk?
- Mire figyeljünk ingatlan vásárlásnál?
- Használt autó vásárlásánál mire figyeljünk oda, hogy ne tudjanak átverni?