Kis ember nagy bottal jár? :) (beszélgetés)
Nem baj ha vastag,csak nagy legyen!:)))))))
Egyébként nem a méret a lényeg,hanem,hogy mit kezdesz vele!Cseszheti a 30cm-es répáját,ha le se sz@rja hogy velem mi van....
én megnéztem aztán valahogy a teknősbéka orgazmusa következett, és azon derültem egy hatalmasat :D
De a te linked is viszi a pálmát!!!, bááááár ha a videóban szereplő meztelen pasik 90 %-a legalább 25 kg leadna, akkor mégsem lenne olyan kicsi az a műszer, mint amennyinek látszik. Nem mindegy, hogy a háj mennyire takarja be :)
A testépítőknek, nem azzav van a gond, hanem van ,olyan táp amitől nem működik...
De ez a mondás nem igaz...
Volt már szerencsém ilyenhez is, olyanhoz is...
Vagy akár a testépítőkre is mondani szokták :X
Kicsi a cerka, járj gyúrni :D
ez szemlélteti hogy nagy ember nem mindig jár nagyobbal . ahogy a kicsi ember sem feltétlenül naggyal. szoktuk mondani hogy egyáltalán nem a méret a lényeg és én szeretem is ehez tartani magamat, de ezt a videót elnézve asszem van kivétel... :D
Itt az igazság!☺
Ha nagy úgy jár mint az elefánt orra meghajlik,csetlik-botlik és eltaknyosodik,vagy az illetőnek ki nyomja a bélit a torkán!☺
:D Láttam már nagy embert, hűb@...meg mérettel,
nagy embert hűűűmiez mérettel, kis embert hmmmm éppen pont szuperrel, és kis embert jesszusom, van ilyen is mérettel :D
ez kb olyan, mint hogy kis ember nagy autóban :D
Mai napig az van hogy mekkora? :D
Semmit sem ér vele a pasi ha nagyobb neki mint az átlag, és nem tudja használni... :D
További ajánlott fórumok:
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Mit lehet tenni, ha az ember nagyon fél a gyerekvállalástól?
- Van itt egy pap vagy egy nagyon hívő ember, aki választ tud adni a kérdésemre?
- Borzasztó, hogy milyen sok szegény ember van! Néha nagyon...
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?