KInőtt babaruhák (beszélgetés)
2012. dec. 27. 18:20
Sziasztok. Ha esetleg van valakinek olyan kinött babaruhája (fiunak újszülött kortól) hogy nem szeretné pakolgatni, és jószivvel odaadná, nagyon szivesen fogadnám! köszönöm elöre is.
7. jozsi.38
2012. jan. 25. 07:15
én kukazsákba teszem a ruhákat és fel a padlásra. nem lesz benne bajuk
6. 4f8ae69d1b
2012. jan. 24. 22:52
Szerintem is a vákum-tárolózsák a legpraktikusabb..
és ágyban,-alatt,szekrény tetején bárhol tartható..
én pl,egy nagyobba szoktam betenni tavasszal mosás,szárítás után 5 felnőtt télikabátot,mikor télen előveszem,érzeni az öblítő illatát..:)
m--róban vettük anno,biztos árulnak még mostanság is..
5. Sylvia81 (válaszként erre: 4. - Nanda)
2012. jan. 24. 22:26
Nekünk nincs padlás, csak dohos pince - oda meg le nem viszem! Egyelőre egy része a szekrény tetején van, másik része meg a gardróbban (ami sajna nem túl nagy, és másnak is kell ott a hely).
4. Nanda
2012. jan. 24. 22:12
Én is dobozolok egyelőre.
A dobozok meg a padlásra kerülnek,és takarófóliával le vannak fedve.
3. gne2
2012. jan. 24. 22:11
Ne fehérítőzd és ne vasald ki őket mielőtt elteszed, mert akkor besárgulnak. A legjobb szerintem vákuumzsákba tenni, helytakarékos és nem érheti baj sem. :)
2. Sylvia81
2012. jan. 24. 22:08
Én dobozoltam, dobozolok. A két lányom között majd' 3 év a különbség, semmi nem ment tönkre. Csak hát ugye egy idő után nagyon sok lesz a doboz... :D
1. PáKiMa
2012. jan. 24. 22:05
Az a kérdésem, hogy hogyan lehet praktikusan elrakni a baba ruhákat úgy, hogy kevés helyet foglaljanak de ne is menjenek tönkre. Most egy éves a kislányom, van bőven már kinőtt ruhája és én a dobozolást választottam megoldásként. De érdekelnek mások tapasztalatai. Szeretnék mégy gyereket úgyhogy ajándékozás, eladás kizárva. A minél jobb állapot megőrzés a cél praktikusa.
További ajánlott fórumok:
- Miért csodálkoznak azon, hogy a 2-3000 Ft-os babaruhákat nem adom oda 100 Ft-ért?
- Milyen minőségűek a Tesco-s babaruhák?
- Ki mivel mossa a babaruhákat?
- Akar valaki babaruhákat csere-berélni?
- El akartam ajándékozni a babaruhákat de...
- Hol lehet olyan oldalt találni ahol számlaszám és jutalék nékül el lehet adni babaruhákat?