Kinek van szemöldöktetoválása? Akinek van, nem bánta meg? (tudásbázis)
Akkor a microblading való neked. Az kimondottan természetes szemöldök készítésére való és tartós.:)
De sztem amit OKinga írt is az lehet.
Köszönöm! 😊
Akkor augusztusra-szeptemberre tervezem be inkább, bár lehet forróság lesz még...
Kb. 3-4 éve csináltattam szemöldök tetoválást. Őszre újra beterveztem. (Nyáron nem ajánlatos, mivel ki van téve a napnak.) Szerettem. Szépen megcsinálta a tetováló. A szemöldök összerendezte az arcomat! :)
A számon is volt. Nah, az piszkosul fájt, arra még alszom egyet-kettőt, ha bevállalom-e újra. De mindenképp nagyon szép volt.
És ha kérdezhetem, kit választottál és merre?
Én Pécsen találtam valakit, egyelőre az internetes munkái alapján húz felé a választásom.
Méhn Tünde.
Köszönöm szépen a hozzászólást! Természetes szemöldököt szeretnék, ezért semmiképp nem szedem ki a meglévőt, ami van.
Én is találtam valakit, igaz, utaznom kell érte, de nagyon szépen dolgozik és sminktetováló. Csak félek, hogy nem tetszik majd az eredmény...
Én talán 2001-ben készítettem egy ismerős lánnyal, aki egy sima tetkó szalonban dolgozott. Keverte a színeket még anno. 2017-ben kerestem meg újra, hogy már üsse át, mert kicsit kopott. Legközelebb is vele fogom csináltatni, még ha utána is kell utaznom.
Semmi különleges modern sminktetoválós technika, a meglévő szemöldökszálaimra ütve.
Normálisan kell megrajzolni, a meglévőhöz igazodva. Azokat tarts meg, le ne borotváld.
Kedves Fórumozók!
Pár éve gondolkodom a szemöldöktetováláson, hogy merjek-e csináltatni. A szemöldököm fakó, kissé hiányos is... ezért minden reggel "rajzolgatnom" kell és már fárasztó, főleg ha nem úgy sikerül, ahogy szeretném.
Aki volt olyan bátor és csináltatott sminktetoválást, nem bánta meg?
További ajánlott fórumok:
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Hogyan szeded a szemöldöködet?
- Koreai szemöldök
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Mik a tapasztalatok a szemöldök tetoválásról? Kinek mennyire fájt? Írjátok le a tapasztalatokat!
- Akinek van szemöldöktetoválása mennyire elégedett vele?