Akinek van szemöldöktetoválása mennyire elégedett vele? (beszélgetés)
Persze van több kozmetika is(én is járok,de ő nem csinál)de senkitől nem hallottam hogy csinálnának szemöldököt.A tetoválószalon nem tud ilyet?Mert az is van egy pár?
A facen nem jutok semmire,mert ott csak kevés emberrel tartom a kapcsolatot.
Kösz az ötleteket:)))
Gondóld át és számóld ki útiköltséggel mennyire jön ki.Kecskeméten 30.000 ért csinálják és elég gyatra némeik.
Melyik városban élsz?
Köszönöm a válaszod.Szépen van neked megcsinálva.Nekem még van viszonylag sok szőröm,de ritka.Szerencséd van,hogy találtál jó kozmetikust.
Én sajnos onnan messze vagyok:(((Biztos van valamelyik közeli városban,de nálunk jóról nem hallottam.Sőt,egyáltalán semmilyenről nem halottam:)))Lassan el kell kezdenem keresgélni.
Képeimnél találsz az enyémről képet.Ágason csinálták nekem 7500ft-ért,mert Kecskeméten 30.000ft és van különbség.Fájdalom nem vészes de kérhetsz rá lidokaint ...az kenegetős formában és nem érzed kicsit sem.Időben nekem 15 perc volt a kettő.Csinálnak közé szálhúzásokat is nekem stírozva lett,mert folyamatosan kopott.
Nekem is barna de de minden színt lehet kérni meg formát is
Sziasztok!
Én erről nem sokat tudok,ezért kérdeznék.
Nagyon ritka már a szemöldököm,különösen a végei felé,ezért nekem is megfordult már a fejemben h tetováltatni kéne.A meglévő szálak közét töltök ki?Pontokat,vagy szőr-szerű vonalakat tetoválnak?Barnát lehet?nagyon fáj?mennyibe kerük kb.?
Nézetted már a pajzsmirigyedet?
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy pajzsmirigy beteg vagy.
A szemöldököd kihullott? Vagy miért kellett?
Ez tipikus pm. betegség tünet.
Majd csinálok képet.nekem ha mű is muszály volt,mert nem is látszódott.
Nekem azok nem tetszen amik már össze vissza ívelnek,kanyarodnak,kockásítanak meg még lehet fokozni...némeiknek tényleg iszonyat amit odaraknak sajnos...
Sziasztok.
Akinek van szemöldöktetoválása mennyire elégedett vele és hol csináltatta ?
Én Ágasegyházán csináltattam és majdnem elégedett vagyok vele.Problémám a bal oldali szemöldököm általában többet reagál a külső dolgokra így néha néha nem egy szinten vannak...de ezt leszámítva nagyon szép és örülök,hogy megcsináltattam..mert alig volt ott valami...
Nektek,hogy vállt be?
További ajánlott fórumok:
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Te milyen mosógéppel mosol és elégedett vagy-e vele?
- Mi a véleményetek a szemöldök piercingről?
- Akinek "LG" mobilja van, mennyire elégedett vele?
- Kinek van szemöldöktetoválása? Akinek van, nem bánta meg?