Mi a véleményetek a szemöldök piercingről? (beszélgetés)
pocsék :) egyáltalán nem nőies. fiúknak is ocsmány.
és ezt én mondom, egy olyan ember, akinek van 2 ajakpiercingje, orrpiercingje, és köldök is. :)
Most néztem meg a képed, olyan szép és bájos arcod van, ne csúfítsd el egy kilógó fémkasznival.
Amúgy ha kilökődik, sosem forr össze a lyuk rendesen, és életed végéig ott lesz a két heg a szemöldököd alatt és felett.
En szemely szerint nem rajongok a testekszerekert. Nekem csak egy par fulbevalom van, de nem is lesz semmi mas... Nem is szeretnek, sosem ereztem ra kesztetest.
Egyebkent nehezen tudom ezeket a testekszereket elkepzelni idosebb korban. Idosodo embereken... hat....
Nekem is volt, de kivettem, mert egy idő után folyton vérzett. De ha lehetőségem lesz rá, vissza fogom szúratni megint!
Szerintem ha tetszik, csináltasd meg. Ezt igazán neked kell eldöntened!;)
Megnéztem a fényképedet az adatlapodon.Én a helyedben nem rontanám el az arcomat szemöldökpiercinggel!
18 éves vagy,még rengeteget fog változni az ízlésed.
Én szinte tutira veszem,hogy pár év múlva nem fogod hordani.De lehet,hogy még annyit sem adok neki.:)
Persze ez nem olyan,mint a tetkó,hogy nehéz és drága megszabadulni tőle.A döntés persze a tiéd,de amiket leírtál,azzal mind egyetértek.
Korodból kifolyólag gondolom még középiskolás vagy.Ha továbbtanulsz,esetleg még másik városba is költözöl,új barátokat szerzel és "korosodsz", változni fog az ízlésed és a véleményed ezekről a dolgokról.Mint mondtam nem lebeszélni akarlak.
Nekem tényleg csak az szól mellette,hogy könnyen és olcsón eltávolítható.:)Ha estleg a későbbiekben meggondolnád magad.
szia!
szerintem is nagyon fiús!
de ,hogy melyik oldalra tegyék te döntheted el,és mint minden piercingnél itt is megan az esélye a kilökődésnek sajnos...
Sziasztok! szeretnék egyet a szemöldökömbe, de még elég szkeptikusan állok a témához. 18 múltam!mindig csak az egyik oldalra szúrják, vagy ahol nekem tetszik? ugyanúgy kilökheti a szervezetem mint pl. a köldökpiercinget vagy a nyelvpiercinget? és azt is hallottam hogy inkább fiús, mint lányos..
kíváncsi avgyok a véleményetekre!:) köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Amit a piercingről tudni kell
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Hogyan szeded a szemöldöködet?
- Koreai szemöldök
- Monroe(szépségpötty) piercingről mi a véleményetek? Kivegyem?(20éves vagyok)
- Mi a véleményetek a Slim piercingről?