Kinek van saját honlapja? Kérlek, segítsetek! (beszélgetés)
Amúgy köszönjük a bókot. :D
A te picúrod is édibédi! :D
céges: www.belanet.hu
lili: www.lilike.hu
Megnéztem a honlapokat. Tetszenek. Ezek alapján is főleg az van bennem, hogy videókat lenne jó feltenni. Van is jó néhány, csak sehogyan se tudjuk őket felrakni.
A verseket, meséket is ötletesnek találom. Azt lehet, hogy fogok is gyűjteni majd. Esetleg még recepteket.
Köszi mindenkinek.
Bocsi, csak közben be kellett fejeznem az ebédkészítést. Nekem a férjem csinálja elsődlegesen a honlapot és joomlát használunk.
Ez a címe:
bubba.extra.hu
Videót én is nagyon szeretnék feltenni, de hiába próbálkozunk már hónapok óta, nem találunk semmi olyan komponenst, ami működne a honlapunkon. Már azt is próbáltuk, hogy youtube-ról vagy valami más hasonló helyről belinkelni, de attól is lefagy az egész rendszer.
Gyönyörű a Kislányod, néztem a képeket! :)
Megnézhetném a céges oldalt, amit említettél?
Sziasztok!
Ez nálunk is aktuális, én is a kislányom oldalát szerkesztgetem a G-Portálon, még nem publikus, pont emiatt. :(
Gondoltam már arra is, hogy "profi" segítséget kérek hozzá, hogy tényleg jó legyen, mert egymagam nem igazán boldogulok.
Én is szívesen fogadok bármiféle ötletet! :)
Elküldöd a honlapod címét???
Az enyémet nézd meg az adatlapomról tudsz rá felmenni, ott minden rajta van.
Én most pl. mp3 mesékkel "dobtam fel", a kislányom is imádja őket.
próbáld átgondolmi mire akarod használni a weblapod:)mivel tudnád feldobni, kik látogatják. Pl ha kismamák stb, ők biztos szivesen néznének kisbabás videókat.
Ha kicsit mélyebben akarsz elmerülni, akkor használhatsz tartalomkezelőket (pl Joomla,PhpNuke....) ezekhez már kicsit komolyabb ismeretek szükségesek,de nem vészesek :)