Kinek van MindSpa relaxációs készüléke? (tudásbázis kérdés)
Remélem erre gondoltál.
puszi
Esetleg erre gondoslsz ?
Ha nem sikerül megnyitni, küld egy email címet átküldöm aaz anyagot (elég hossszú).
Csak most olvastam Eszti91 e-mail-ét. Nekünk van egy MindSpa programozható készülékünk. Az unokaöcsém tanulásra használja (ma már kb. tizedannyi idő alatt tud felkészülni a vizsgáira)
, a párom stresszoldásra én pedig a Schumann rezonansiát használom . (Gyógyító rezonancia) (Lehetséges állapotok : Alfa, delta,théta, attól függően milyen agyi állapot szükséges) Érdemes megnézni a www.agyturbo.eu oldalt, ott részletes leírás van. Én tőlük vettem.
Nekem van relaxás készülékem. Úgy működik, hogy belehelyezed a kazettát, amit hallgatni akarsz ellazult állapotban. Fölteszed a szemüveget, és a légzéstempó szerint hallasz búgó hangot és piros fény gyullad és alszik ki, ezzel segítve a lazulást. A szemüveg orr részénél érzékelő van. Ha úgy érzékeli, hogy egyenletes a légzésed(alfában vagy), beindul az anyag, és csak lazítani kell.
Szuper! De már megtanultam magamtól alfába jutni, mostanság nemigen használom.
További ajánlott fórumok:
- Szeptembertől kötelező meditáció és relaxáció oktatás
- Miért gyártják ilyen rövid zsinórral az elektromos készülékeket? :-)
- LG KP 500 Van valakinek ilyen készüléke? Tapasztalatok?
- Kinek van otthon porral oltó készüléke?
- Narancsbőr elleni otthoni készülékekről van vkinek tapasztalata?
- Mi a véleményetek az akupresszúráról? Van valakinek otthon akupresszúrás készüléke? Mi a véleménye róla?