LG KP 500 Van valakinek ilyen készüléke? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Hát nagyon irigyellek hogy négy napot is kibír az aksid, annyi nekem is tökéletesen megfelelne.
Ugy látszik az omniák se egyformák. :)
Az én férjemnek is Samsung Omniája van, és azt naponta, jó esetben 2 naponta tölti. Nem értem én már ezt... :)
Szép napot mindenkinek!
Azért nem értek vele egyet mert a páromnak omniája van és abban tényleg van extra és használja is ezerrel és kibír neki egy hetet.
És nem egy helyen olvastam már hogy bír 3-4 napot az lg, avval meg is lennék elégedve, de így, mi lenne ha az lenne az aktív számom.
Szió!
Gondoltam ma Rád!
Hát...azt nekem is mondták, hogy kevesebb ideig bírják az érintőképernyős készülékek, mint a "hagyományosak". De nem csak ez...hanem a sok extra. Nekem már vagy 4 napja bírja az aksi, de nem sokat nyomkodom, és nem hallgatok rjta zenét, rádiót...
szia!
ennek tényleg ennyi a normális... öcsámnek kp 500 van, nkeem kp 502, és naponta-kétnaponta kell tölteni. ez van, érintőképernyő, nagyobb fogyasztás... meg kell szokni, ennyit szerintem megér a telefon :))
rájuk kell ijeszteni,hátha teljesen kicserélik....
én caináltam már ilyet:)
örültek,hogy nem mentem a fogyasztóvédelemhez!
Én mindenhol azt olvastam hogy nem lehet rá témát tenni. De mivel én imádom a feketét(nem vagyok emo :) ) nekem ez szuper. Csak ez a szemét aksiügy oldodna már meg, hétfőn viszem megint szervizbe.
Csak azt nem értem hogy új aksi és szoftver frissités után az volt az első szerviz utánna meg egy sima szoftver frissités után mi lehet a baja, hogy még mostsem működik rendesen.
Átlagba mennyit kénne bírni? Szerintem 4-5 napot.
Hú, jól megjártad! :( Igen, valószínű, hogy pont "kifogtad". Nekem az előző egyszerű Nokiámnak volt szoftverbaja, de se előtte, se utána nem volt gond, akár egy hétig is bírta az aksi...kíváncsi leszek az új "csodám" hogy bírja majd!
Témát az 502-re se lehet letölteni?
Én az 502es aksival bajlodom. December 10.-e körül kaptam két napot sem bírt az aksi 0 használat mellett(van másik számom) így karácsony után bevittem a szervizbe két hét mire visszajött kaptam bele új aksit, ami szintén 2 napot bírt másfél hét után vissza multhéten kaptam vissza már nem cseréltek benne aksit mert hogy "szoftver"!!!!! baja volt. Már csak másfél napot bír!
De mindezek ellenére hogy én egy sz.. aksisat fogtam ki ajánlom mert szerthető és jól kezelhető telefon.
Szia!
Igen, érintőképernyős. Nekem 4 napja van meg, eddig minden ok vele. Még tapasztalom a használatát, de gondom nem volt vele szerencsére! Az zavar egy kicsit, hogy a képernyő bal széle mintha kicsit el lenne csúszva, és kivilágít a "háttérvilágítás". Tegnap kicsit visszavettem a fényerőből, de így is láttszik...remélem nem gyári hibás!!! :(
érintőképernyős?
csak mert nekem is érintőképernyős lg-m van,és néha lefagy:(
Sziasztok
Nekünk is az van a párommal.Mi nagyon megszerettük,pedig csak 3napja vettük;)
Szia Petra!
Köszi a hozzászólást. Még csak egy napos a telefonom, szóval barátkozom vele...többek között a letöltésekkel. Csengőhangot és képeket már töltöttem rá, de nem tudom témát tudok-e rátölteni?
Igen, kell vennem hozzá memóriakártyát, a word és excel fájlokat csak akkor lehet rátölteni, ha van benne. :(
Sziasztok!
Van valakinek ilyen készüléke? Tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Miért gyártják ilyen rövid zsinórral az elektromos készülékeket? :-)
- Milyen offline navigációt érdemes használni androidos készüléken?
- Milyen multifunkciós készüléket vegyek?
- Milyen vércukorszintmérő készüléket ajánlatok vásárolni?
- Victofon vagy más hallókészüléke van valakinek? Tapasztalat?
- Ismeri-e valaki a Dr. Ho'S nevű fájdalomcsillapitó készüléket és milyen tapasztalata van róla?