Milyen offline navigációt érdemes használni androidos készüléken? (tudásbázis)
Azt kérdezték, milyen offline ingyenes térkép van. Írtam, hogy Google Maps. Egyéb információm nincs, mert amúgy fizetőset használok, ez volt a kiegészítő információ, azért tettem zárójelbe.
Régi-butus telefonnál jó a Google Maps, mert pici helyet foglal, a kérdező pedig semmilyen információt nem adott meg sem a célországról, az utazás hosszáról, az operációs rendszeréről, a telefonjáról, a háttértárról.
Mondom, delete, is feltelepiteni uj verziot. Kerdes, a navid milyen OS-szel mukodik. Lehet, hogy valami kulonleges iGO kell hozza, amit nem frissitettek az utobbi idoben. Esetleg majd hozd el a klubtalira, mert igy latatlanban csak vaktaban lovoldozok.
De amugy ha surgos, tenyleg a legegyszerubb tenyleg az androidos verziojat feltelepiteni telora vagy tabletre. Utobbi eseteben tudok segiteni terkepkeresesben ;)
nem tudom Pannám, nekem nincsen olyanom, csak mikor töltöttem le, akkor nézegettem, és a hozzászólások között rémlik ilyen. :)
Azért emlékszem mert gondolkodtam közte meg az igo között
Ez vmi fizetos iGO?? Nem lehet, hogy a gps-szel van a baj (szakadozik a jel pl.)?
Ha ismered a tipusat, ra tudsz guglizni, van-e valami hekkelt verzio ill. hekkelt terkepek, esetleg ra lehet-e tolteni a navira uj verziot.
Sajnos sosem volt sem Garminom, se egyeb navim, nem vagyok tul jaratos bennuk. Az Android OS jobban megy :p
Neked, draga, barmikor barmit!
Amugy ugy (is) erdemes valogatni, hogy melyik ingyenes navihoz milyen terkepeket tudsz letolteni. En pont azert szeretem az iGO-t, mert nagyon jo az europai terkepfelszereltsege, es mi eleg sokat mozgunk kulonbozo orszagokban. De ha pl. turazni akarsz, nem hiszem, hogy ez lenne az idealis app.
Szoval attol fuggoen jo egy progi vagy sem, hogy mire kell :)))
mi is igo-t.
Mikor szülinapjuk volt, akkor volt egy ingyenes szülinapi verziójuk is.
Nem lenne hátrány ha ingyenes lenne, az sem. :))
Ki milyent használ, mennyire van megelégedve vele, milyen előnyei/hátrányai vannak?
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Hogyan kell használni az SNS készüléket az anyatej mennyiségének növelésének érdekében?
- A lányom kapott egy BlackBerry 8520 készüléket, de nem tudja használni a bluetooth-ot rajta, tud valaki segíteni?
- Sony Ericsson Live with walkman készülékem van, mit tudok rajta ingyenesen használni?
- VIO készüléket milyen gyakran lehet használni egy héten és mennyi ideig ?