Kinek milyen volt a petefészek átfúvatás? (tudásbázis)
Nah...túl vagyok rajta!
Nem mondom,hogy nem éreztem, de 5-10 perc az egész. Nagyobb volt az izgalom előtte.
Szóval senki nem izguljon, ki lehet bírni!
Szerintetek....az hogy átjárható-e a petevezeték vagy sem, befolyásolja,hogy nekem többször voltak komolyabb felfázásaim?
Tehát a rtg-es verziót támogatja a tb? Ettől függetlenül illik pénzt adni, ugye?
Szia Anyuci! MIk ki nem derülnek....
Nekem is volt ilyen műtétem anno.
Jól vagy már amúgy? :)
Nekem uh-os volt anno...fizetős, mert a doki nem javasolta a rtg-es vizsgálatot.
Kellemetlen volt...
A szülés! Na,az már valami! :)))
Én ugy voltam vele hogy lesz még ennél rosszab is pl a szülés. De nem tudom neked uh-on vagy röntgennel csinálják? A röntgent finanszírozza a betegbiztosítás a másikért fizetni kell, és kevés helyen csinálják. Viszont a röntgenes fájdalmasabb. Sajna nekem is azt csinálták.
Amugy mindenkinek más és más...
Sziasztok!
Nekem 29-én lesz HSG vizsgálatom Szegeden a klinikán. Nagyon izgulok, mert e téren a "legkomolyabb" vizsgálatom a rákszűrés volt. Jól jönne most, ha minél több tapasztalatot olvasnék erről.
Köszönöm.
Na most már én is túl vagyok rajta, hát ez egy trauma.
Az fájt amikor a méhszájat megfogta azzal a fém izével, aztán a kontrasztanyag befecskendezését egy jó erős mensis görcshöz hasonlitanám, de a feszítést több lépésben éreztem és kapaszkodtam az asztalba.
Eredményem: Átjárható, de a petevezetékek kanyargósak és hosszabbak a normálisnál.
jaj, előbb lemaradt, én akarok a barátod lenni!!
Igaz, tudod mért írom?
Szia Móni
Nekem volt februárban Hsg-m és azt kell, hogy mondjam egyáltalán nem fájt. Szépen átjárható volt mindkét petevezetőm. Ha van kérdésed, szivesen válaszolok rá.
jah: nekem is volt petevezeték átfúvásom... :D
áh, rögtön az első mondatot elcsesztem:D
Sziasztok!
Nekem is petevezeték átfúvásom. Én úgy emlékszem, hogy 5 percnél nem tartott tovább (bár, lehet, hogy tévedek, mert kaptam nyugtatót előtte). Egyébként nekem nagyon fájt.4-szer fújták át egymás után (2 héten belül), a 4. alkalommal már altatásban csinálta a dokim, megunta, hogy annyit jajgatok:)
Megérte... dec-ben volt az átfúvás, febr-ban teherbe is estem. Úgyhogy tényleg megéri:)
Gratulálok!
Nálunk már meg van,hogy mi okozza a problémát,s azon csak inszem segít,de ahhoz,hogy azt megcsinálják,szükség van a hsg-re is sajnos.Ezért nem fűllik hozzá a fogam.:)
Azt tudja valaki,hogy középidőben csinálnak HSG-t???
Sürgős kérdés!!!!
További ajánlott fórumok:
- Volt-e már valakinek petefészek drilling műtéte?
- Milyen teát igyak petefészekciszta ellen?
- A petefészek gyulladásnak, illetve a cisztának milyen tünetei lehetnek?
- Laparoszkópiás petefészekműtét után kinek mikor jött meg a vérzése és hanyadik napon volt műtve?
- Két petefészekkel, de egy petevezetővel milyen esélyeim vannak?
- Milyen a petefészek fájdalom?