Kinek mi könnyítette meg az életét? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom honnan veszed.Ennyi erővel minden az a mikró az olajsütő stb..
Nekem bevàlt, csirkemell,fasirt,ràntotthús is jó benne sütve.
Okos. Nálam is ugyanez.💪💪💪💪
De azért érdekel hogy pl okosóra vagy okosporszívó stb.
Bevettem egy marék leszarom tablettát, elkezdtem sportolni, éltem a hobbimnak is.
Nem kell mindennek mindig csillogni, ragyogni. Az érdekli legkevésbé a család többi tagját. Étel legyen, az fontos, azán egymásra figyelés, jókedv, a többi nem lényeges.
Én is imádom a marhaepe szappant.
Én most a okos porszívón agyalok ami fel is tud mosni.
Van egy ezer éves nekünk ami ugyan robot de nem okos....a koszfogo szőnyegem szélét is ledarálta és a toenacipombol egy darabot. Irtó hangos
De még így is hogy alig szív és elröpíti maga elől a koszt, tehát tényleg full gagyi meglepően sok port szed össze.
Jó lenne nekem ami fel is mos.
Azt még nem próbáltam. Csirkét, csirkeszárnyat, bőrös malacot, tarját, csomó mindent, de grillcsirkét még nem. Majd kérek tőled tanácsot.
A rántott hús viszont nagyon nem ízlik benne.
Rühellem az airfryert. Tudom furák vagyunk, de nekünk nem bejövős, kiheréli az ételt, se szaga, se íze. Elvileg mini légkeveréses sütő, de valahogy mégsem. Középcar dupla kosaras Tefalunk van, nem jött be, de ismerőséknek a Cosori se jött be, bolti krumplit sütnek csak benne.
Megúszós, gyors oké, de nem jó benne az étel. Mivel időnk, kedvünk van sütni-főzni nálunk csak a helyet foglalja.
Köszi
Ilyesmi választ vártam 🙂😘
Köszönöm a jó tanácsot 🙂Most elég mélyen vagyok ezért érdekel hogy pl kinek mi segített. 🙂
Marhaepe szappan a foltokra 🙂
További ajánlott fórumok:
- Kivel cserélnél, kinek élnéd szívesen az életét?
- Akinek 21-es cukra van és nem inzulinozza magát, élhet még teljes életet anélkül sok gyógyszert szedne?
- Valakinek meg kell halnia, hogy a többiek megbecsüljék az életet?
- Mindenki ide, akinek az életét megkeserítik a fáraóhangyák
- A home office, volt akinek negatívan befolyásolta a családi életét?
- Mik a tapasztalatok a könnyített gipszről?