Mindenki ide, akinek az életét megkeserítik a fáraóhangyák (beszélgetés)
Sziasztok!
Fáraóhangya irtásában talán tudok Nektek segíteni! Legegyszerűbben úgy tudtok megszabadulni tőle, ha a megfelelő irtószert használjátok ellene. Erre a legalkalmasabb a Protect Fáraóhangyairtó csalétek!
Ez a késleltetett hatású különleges csalétek, kizárólag fáraóhangyák irtására alkalmas. A készítmény nem rendelkezik azonnali ölő hatással, de különleges rovarnövekedés-gátló hatóanyaga (S-metoprén) meggátolja a királynők peterakását és zavart idéz elő a lárvák fejlődésében, aminek következtében a hangyaboly utánpótlása megszűnik és az 12-14 hét alatt elhal. Ez első hallásra soknak tűnik, de aki már próbálkozott a fáraóhangyáktól megszabadulni, hamar belátja, hogy a 100 %-os végeredmény megéri a türelmet és a várakozást!
A termék beszerezhető bármely gazdabolton keresztül. Továbbá megvásárolható Corában, Tescoban, Praktikerben is!
Ezt még nem hallottam, de majd lehet kipróbáljuk :)
Képzeljétek, a biokill hatására hullanak a hangyák, mint a legyek :)
Igaz,nem fáraó hangyák ellen használtam, de bevált!
Valahol itt a hoxán olvastam, hogy hajlakkot kell szórni az útjukba! :)
Jó közelről,és elég egy olcsó lakk is. :)
Szia!
Nálunk is voltak az előző lakásban, nagyon aggresszívek, mindent kikezdenek. Nekünk még a videokazettáinkba is bemásztak és megrágták. A kenyeret hiába tettem zacskóba, lezártam, aztán még egy szatyorba, lezártam - azon is keresztül rágták magukat. Hangyairtóval fújta be őket a férjem, de a szomszédoknak is ugyanúgy kellett irtani, mert egyébként nem használt. Szóval nem tudom, hol laksz, de mondjuk egy emeletes házban mindenkinek fel kell vennie velük a versenyt - egyedül nem sokat ér.
Szia!
Nálunk tavaly rengeteg volt, mindenütt. Elkeserítő volt. Idén még csak a fürdőszobában jelent meg pár. Le lettek fújva. Nem is szeretnék többet látni.
Jó pár hónapig nem volt egy darab sem, de ma arra jöttünk haza, hogy egy csomó (talán 100 is) hangya mászkál a konyhaszekrény felső részén....
Újra a szokásos tettek követték a riadalmat: szekrényből kipakolni, összenyomni a hangyákat, bebiokillezni+beecetezni....és várni a hatást...holnaptól minden nap kapják az adagjukat kúraszerűen!!!!
Elegem van!!!!! Többek közt azért, mert a szép új konyhaszekrényt másszák össze!!!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted mindenki lehet boldog? Vagy van, akinek erre esélyes sincs?
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Mit lehet tenni a fáraóhangyák ellen?
- Sajnálok mindenkit, akinek nyűg a meleg, mióta nyavalyás...
- Küldj egy ölelést akinek szeretnél vagy akár mindenkinek!
- Facebookon miért van, hogy akinek eddig hozzá tudtam szólni a kiírásához, most nem mindenkinek tudok?