Sajnálok mindenkit, akinek nyűg a meleg, mióta nyavalyás... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A miénk itt fekszik a ventilátor előtt.
Nagyon meleg van ,most mértem 40,5 fokot.
Lehet túlparázom ,de legyen most a közelemben.
Majd megyünk alkonyatkor .
Nem vagyok állatmentő,de lehetőség szerint teszem a dolgom a védelmükben.
Nekem vagy egy protokoll.
1.Tálka víz és száraztáp.
2.Helyi csoport tagjaival felvenni a kapcsolatot,nem hiányzik valakinek?
3.Chip nézés (nincs ,mert minek?)
4.Menhelynek telefonálni .
Reménykedni ..
Nem akarok álszenteskedni, mert én sem tudok értük sokat tenni, de valóban jobban odafigyelhetnénk rájuk is. Egy hideg vízzel teli műanyagtálka árnyékos helyen vagy maradék, de még nem romlott étel is sokat segíthet.
Mondjuk ha valaki nem akar rendszeres bársonytalpú vendéget a házához, akkor az etetéssel vigyázni kell. Ők könnyen odaszoknak.
Ezzel nem leszek népszerű,de a kóborkák és felelőtlenül tartott állatokért izgulok.
Az emberek csak-csak tudnak valamit csinálni a hőség ellen,de a szegény kis jószágok semmit😥
Vegyetek borsmenta olajat. Nem valami olcsó gagyit, ami bármelyik drogériában kapható, hanem terápiás minőségűt. Mint pl. a Panarom, a Pranarom, vagy az Oshadi.
A Panaromot sok helyen üzletben is kapni lehet. Egy-két csepp az ivóvízbe, egy-egy csepp a tarkóra, csuklókra, derékra, bokára - remekül segít hűteni a testet. Én évek óta ezt használom, most sincs bekapcsolva a légkondi, mert utálom.
Testpermetet is lehet csinálni, víz, egy-két csepp olaj egy spricnis üvegbe. Tényleg segít.
Nem ,ez nem meleg ez pusztító hőség.
Negyven fokot mértem ma is árnyékban.
Ez a hőség megbetegít.
A virágok kókadoznak , hiába locsolom őket.
Mondom ezt úgy,hogy imádom a nyarat .
Azt a nyarat amikor ki lehet menni a kertbe nem csak öt percre és nem csak hajnalban és éjszaka.
További ajánlott fórumok:
- Csajoknak csak a menő, tapló, mindenkit ismerő, kigyúrt, bunkó srácok jönnek be?
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- 2008.03.10-én 90 napos diéta kezdés. Mindenkit várok
- Gyermektelenek fóruma - Várok mindenkit aki idetartozik!
- A magyar tanár lelki terrorban tart mindenkit!
- Mindenkit Várok akinek ötletei vannak.