Én kozmetikus vagyok. Narancsbőrre és petyhüdt bőrre kiváló még a lefőzött kávé zacca is. Zuhanyzáskor azzal ha átdörzsölöd a bőröd a kritikus területeken az szépen beinditja a folyamatokat. Kár, hogy messze laksz, szivesen megnézném az arcodat, hogy mi a legjobb rá, és segitenék sminkben, szemöldökformázásban, stb.Ingyen természetesen.
Narancsbőrre a sok folyadék és a váltott zuhany a legjobb. Ez utóbbi nagyon nehéz az elején, de meg lehet szokni. :) Meg én nagyon szeretek szaunázni is, de ez nem otthoni praktika... De jó, mert ha találsz egy olcsóbb helyet elhívhatod valamelyik barátnődet és közben mehet a pletyi, és még a költségeket is megosztjátok. :)
Igen pont ilyesmikre van szükségem.Köszönöm nektek.Ha tudtok írjatok még.Tavaly november óta sajnálom magam de itt az ideje hogy észhez térjek.Most kb akkora átalakulásra van szükségem mint "Bettinek a csúnya lánynak".Tetőtől - talpig megakarok újulni.A diéta kezd bejönni de ez kevés, én ezt tudom.Írjatok csajok ha van még ötlet!
Hajra tudom neked ajánlani az olívaolajos pakolást. Olívába keversz tojássárgát, és sört (2 dl sör, olívaolaj, 1 tojássárgája)és azt kened a hajadra.
A sör csillogást ad a hajadnak, B-vitaminnal is táplálja, erősíti, az olaj szintén a száraz hajat ápolja, és megakadályozza a további töredezését, a tojássárgája pedig rengeteg D-vitamint tartalmaz.
Sziasztok.Először azzal kezdeném hogy egy elvált , 2 gyerkőcét egyedül nevelő anyuka vagyok.Elhatároztam hogy megújulok,de sajna a kozmetikát és a szépség szalont nem engedhetem meg magamnak, de azért nem adnám fel.Várok minden olyan ötletet tőletek amit otthon megtehetek a szépségért..Pár dolog: narancsbőr,szeplő,pattanás , töredezett haj , smink és egyéb hasonló témákról.De tényleg bármit.