Kinek mi az igényes és mi nem? (beszélgetés)
Igénytelen... a minap a férjem mondta, "mi az hogy igénytelen?"
Minden embernek más az igénye. Miért kellene ő, a saját igényeit alárendelnie a másokénak?
nekem aztán mind1 ki mit csinál ,meg melyik ruháját veszi fel:D
mondjuk ilyenkor az emberről megvan a vélemény,de különösebben nem érdekel más igénytelensége én csak magammal foglalkozom ilyen szinten a lényeg én ne legyek igénytelen :XDD
Az a fő!
Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát! :))
ekkora lányod van?
valahogy azt hittem, hasonló korúak lehetünk:))
Ja, köszönöm. Tudod, geopolitikai helyzetemtől fogva, eleve kétnyelvű vagyok, és akkor már könnyebben megy a többi nyelv is. Mi itt nem filozofálunk azon, hogy mennyire hasznos idegen nyelvet tanulni.
A lányom hat nyelven beszél, ahogy lennebb utaltam rá, többek között kínaiul is. Nem is volt gondja elhelyezkedni, miután elvégezte az egyetemet. Most éppen gyesen van, de néha tolmácsol a kicsivel a karjában, nem is mondom meg, mennyi az órabére.:)
Egy fenét...A jobb felső sarokban van egy ablak. Aszongya: English, Hungarian, Romanian, Deutsche
Odaklikkelek...persze megtanultam, melyik gomb a hosszú ő, rövid ü, a román î, vagy ş. Gyakorlat kérdése. A lányomnál, ott, a jobb felső sarokban olyan is van, hogy: chinese.:) Használható!
Örülök, hogy mindenkinél működik! :))
Bár néha olyan javaslatokat is képes hozni egy-egy magyar szónál, hogy percekig szüneteltetnem kell a beírást a röhögéstől. :))
Azért nem árt figyelni, mert bizonyos hibákat képes bennhagyni. (pl. kel és kell)
Megoldódott, működik!! :))
Pusszantás!
Nincs több tippem. Sajnos. :(
(Nem úgy vagyok mint a zsidó rabbi)
Letöltöttem a Firefox-ot, beállítottam a helyesírás-ellenőrzőt, és most beírtam helytelenül egy szót, amit nem húzott alá.
Mindegy:)) Köszi Nektek! :))
További ajánlott fórumok:
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Fiúk, tetszenek olyan lányok akik arca nem szépek, de igényesek?
- Kevés pénzből lehet nevelni igényes, széles látokörű gyereket?
- Hogy vegyem rá a pasim, hogy igényesebb legyen?
- Régen sokat divatoztam, igényes voltam. Mostanra csak...
- Számodra mitől igényes egy tv műsor, milyen jellegű műsorokat hiányolsz a mai kínálatból?