Számodra mitől igényes egy tv műsor, milyen jellegű műsorokat hiányolsz a mai kínálatból? (beszélgetés)
én nagyon is szeretem a magyar népmesét,még cd-ket is irattam.ill.vettem :)
ha erotikus tartalommal bírnak akkor én pedofil,vagy legalábbis perverz,lennék mert a 6 éves keresztfiammal együtt nézem (ha itt van)és ő is nagyon szereti
Régen volt egy csomó gyerekműsor. A Cimbora, a Kölyökidő, a Walt Disney-délután. Nagyon régen pedig bábjátékok, szép, tanulságos mesék. Én nem igazán nézek tévét, de a gyerek miatt ezeket hiányolom. Elárasztják őket a semmitmondó, buta japán mesékkel, amiben harcolnak, különféle kütyükkel támadnak egymásra...hát, borzalom. :P
Semmi értéket nem adnak át a jelenlegi műsorral a gyerekeknek.
Az ilyenek is, mint a Hannah Montana, meg a Varázslók a Wawerly helyről (remélem jól írtam le); nos, a lányok ebből szerintem azt veszik le, hogy utálniuk/lealázniuk kell a testvéreiket, meg sminkelni kell alig-tinikorban. :P
A "Benne vagyok a bandában" c. förmedvényről pedig még nem is szóltam. Mindez a Disney Channel-en...
És beszélni sem tudnak :( Az Rtl-en az egyik kommentátor olyan pösze, hogy ha tehetném, addig ütném, amíg meg nem tanul rendesen artikulálni -ja, meg azt is, aki odarakta :)
Arról nem is beszélve, hogy miket mondanak... nyelvrontó banda... és bónuszként keverik a szezont a fazonnal. :(((
Legutóbb beült az új játékos, és mielőtt elkezdte volna a játékot, annyit bohóckodtak egészen mással összefüggő témában, hogy szépen ki is kapcsoltam.
Van még pár celeb (műsorvezetőként), aki nem bírja elviselni, hogy vendégére vagyunk kíváncsiak, nem rá.
Tőlem nem kérdezték, és tőled?
Ezek a felmérések is csak hasraütésre készülnek! :(
Az igényesség a műsorvezetővel kezdődik.
Létezik ilyen ember itthon is, de nem alkalmazzák őket, mert nem a színvonal a lényeg számukra, hanem a nézettség.
Pedig ha normális, intelligens, jó humorú, szolíd műsorvezetővel adnának bármit, ugyanúgy megnézné a magyar! Csak talán az a cél, hogy minél tudatlanabb, igénytelenebb embereket "neveljenek".
Én nem szeretem az erőszakkal(túszul ejtjük, lelőjük, szétloccsantjuk a fejét) teli műsorokat. Évek óta nem nézek ilyeneket, gyenge az idegrendszerem hozzájuk.
Szeretem a humoros, állatos, gasztronómiás műsorokat. Bár ezekből is van sok, lehet válogatni. :)
Pedig egyik hírműsorunk szavazása alapján az emberek sokkal több véres eseményre kíváncsiak.
Úgy látszik, szeretjük a drámát.
A tv1-en néha lehet filmet nézni. Már majdnem mindegy, hogy milyen, csak ne legyen 5 percenként reklámmal megszakítva.
Egy filmet csakis úgy lehet értékelni, élvezni, ha elejétől végig tudod nézni anélkül, hogy a büdös szájszagodra, a wc tisztántartására, vagy a bélműködésed zavaraira hívnák fel a figyelmed.
Elsősorban szeretnék egy olyan esti híradót, amit nyugodt szívvel meg tudok nézni. Ezt úgy kell érteni, hogy nem húz feltűnően se jobb- se baloldalra (pártatlan), és nincs tele ostobenkó bulváreseményekkel. Régebben rendszeresen néztem híradót, ma már soha, a fentiek miatt.
És úgy általában azt hiányolom, hogy ne nézzenek hülyének, ne legyen tele _minden_ celebekkel, hogy ne a Viasat History meg a NatGeo legyenek a választék, mert a többi csatornán tutira belefutok valami olyanba, hogy ki töltötte fel a száját pontyméretűre, és hol milyen rohadt nagy dráma történt. Bocs, baromira nem érdekel.
Szerencsére az utóbbi időben csak azt nézem, ami érdekel (több csatorna).
Amúgy ízlések és pofonok....
További ajánlott fórumok:
- Mit nem szeretsz és mit hiányolsz a férfiakból?
- Tudja valaki, hogy a Class FM-ről hogyan lehet az archív műsorokat visszahallgatni?
- Milyen műsorokat szeretsz nézni szobabringázás közben?
- Milyen szórakoztató műsorokat ajánlanátok céges évzáró rendezvényre?
- Hol lehet visszanézni a Pimasz Úr Ottalszik műsorokat?
- A TV2-hu-n szeretném megnézni a tegnapi műsorokat, de nem tudom.Valamit telepíteni kell hozzá?