Mit nem szeretsz és mit hiányolsz a férfiakból? (beszélgetős fórum)
Túlzott problémáim voltak férfiként a nők tulajdonságaival,személyükkel kapcsolatban.Aztán nem is olyan rég megszállt valami és elkezdtem nőt és férfit emberként figyelni,ráadásul mellé más fajokon belül megfigyelni hogy szintén milyen kisebb különbségek vannak a nemek közt,elindultam az elfogadás útján.
De sajnos nem ez az első vagy utolsó hely ahol néhány ember a különbségek kiemelésével inkább a hátrányokat fogja meglátni.
Csak azért olvasgattam férfiként itt is,mert érdekelt mit írnak mások.
SOHA semmit nem szabad elvárni,mert annak csalódás lesz a vége.Minél többet adsz annál többet kapsz.
Attól,hogy odaadó,gondoskodó,szerető valaki,még mindezt rosszul is teheti,egy olyan természettel,ahol egyszerűen,nem működik a férfirészről,hogy adjon ő is.Nem szabad tényleg általánosítani,mert ez inkább emberi mint női-férfi tulajdonságok,kissé őrült a világ,nehéz benne megtalálni a helyes utat és önmagunkat....
Épp ez a legnagyobb baj,hogy:megpróbál MINDEN egyszerre lenni.Minek??Menni fog??Kinek sikerült már??Baromság,túl sokat akarnak egyszerre és épp ezért nem marad NŐ a nő.
Hol van a szelídség,a báj az odaadás,gondoskodás,türelem...stb
Mindig érezni kellene,hogy épp melyik rész a fontos az adott élethelyzetben,nem kell tökéletességre törekedni.Szeretni kell!Helyesen szeretni,és ez az egyszerű dolog sem megy könnyedén............
Igen jobb véleménnyel vagyok..Szerintem a nők sokkal őszintébbek,kitartóbbak.Sokkal többet bírnak,mint egy férfi..
Nézd meg a mai 40-es nőket!A legtöbb ad magára, csinos,ápolt.Mindezt úgy,hogy helyt áll a munkahelyén,gyereket nevel,főz,mos ,takarít,tanul..stb.Megpróbál a legjobb munkatárs, anya,feleség,szerető lenni egyszerre...
A férfiak többsége önző,jellemtelen,sunyi alak.Nincs bennük semmi határozottság,kitartás.A legtöbb mai 40 körüli pasi igénytelen magára.Szeretik,ha a nő alázatos cselédként él mellettük,jól főz,rendet tart,neveli a gyerekeit.... A szexet direkt nem soroltam ide,mert ebben a korban elég gyakori a szexulis problémájuk.....Urológustól tudom,hogy mennyi férfi küzd gondokkal...és még több aki nem hajlandó szakemberhez fordulni...Annál büszkébbek,hogy ezt bárkinek is bevallják....
De biztos vagyok abban,hogy ez az otthonról hozott példa miatt van...,az ő apáik nem voltak romantikus ,érzelmes, gyengéd férfiak Miért is várjuk,hogy ők azok legyenek???
Én mai napig mondom a fiamnak....kicsi korától kezdve...és férfi lett belőle!!!!:)
De éppen ezt mondom, hogy az érzelem kimutatása nem a gyengeség jele....a gyengédségé, amire én...nő létemre vágytam és vágyom is mindig:)
Miért szégyenli a férfiak többsége kimutatni az érzéseit?
Attól nem lesztek kisebbek, hiszen ugyanolyan érzelmesek, érzőlelkűek vagytok, mint mi:)
További ajánlott fórumok:
- Mit szeretsz a kertedben? Mi a legszebb most?
- Zene, amit szeretsz vagy csak úgy felrakod!
- Mit nem szeretsz, amit jellemzően a "többség" igen?
- Voltatok már úgy, hogy elegetek lett a férfiakból és azt mondtátok, hogy inkább maradtok egyedül?
- Számodra mitől igényes egy tv műsor, milyen jellegű műsorokat hiányolsz a mai kínálatból?
- Milyen szolgáltatást hiányolsz Karcagon?