Mit szeretsz a kertedben? Mi a legszebb most? (beszélgetés)
Ezt a meseszép kertet láttuk nemrég. Csodálatos és vásárolni is lehet majd szaporítóanyagot, aminek örülök. Ősszel én is rendelek.
Még itthon vagyok de holnap már megyek,,minden szép,,de legjobban most az illatok nyűgöznek le.
Akác ,bodza,rózsák.
Az első mondat tartalmát elképzelem: nagyon szép lehet!
A csillagos nárcisz már nálunk elvirágzott. Aki teheti töltsön minél több időt eme szép időben a szabadban.
Legszebb a hatalmas meggyfám. Hétvégén szedjük.
50-70 kg. szokott lenni rajta a termés.
A legszebb most a sárga violák a kék nefelejcsek hátterében!
És kinyilt az első kaukázusi zergevirágom. Tavaly kaptam keresztanyámtól, most van először a kertemben. Remélem, elszaporodik majd. Pont akkor nyílik, mikor a narciszok elnyilnak. Bár a csillagos nárcisz még csak most kezd nyílni.
Igen, kifelejtettem a sorból hogy mi a legszebb most?
A csillagos nárcisz és az erdei szellőrózsa is kezd nyílni!
Hurrá! Szép idő lesz a hétvégén, usgyi ki a kertbe!
Ki kell használni, mert visszatér a hideg.
Kinyíltak az íriszeim és úgy látom, hogy 1-2 nap múlva nyílnak a hagymavirágok és a pünkösdi rózsa is;)
Vettem szegfű és lobélia palántát, ma elültetem őket valahová. Azt nem tudom, hogy a lobéliát szeretik e a csigák?
Ja, és vettem futómuskátlit is, amiket ládába fogok ültetni és még virágmagokat, amiket szintén ládákba fogok ültetni és majd palántaként ültetem ki a kertbe, hogy lássam, hogy nőnek és tudjam, hogy mit ültettem:DDDD
Igen, erre gondoltam én is.
Tavaly ültettük az almafánkat és a körtét is. A körte nem virágzott, de az almafa tele van virágokkal és láttam méheket is;)
További ajánlott fórumok:
- 18-19 évesen mit tettél, írd le pár szóban! Mi az, amit a mostani18-19 évesekben nem szeretsz?
- Kit/és vagy/mit szeretsz a legjobban a mostani életedben? (állíts fel sorrendet)
- Milyen virág nyílik most a kertedben?
- Van a kertedben fűszernövény?
- Most már tudom, a legszebb dolog anyának lenni
- Szoktál napozni a kertedben?