Kinek melyik a kedvenc aerobic-ja? Ötleteket szeretnék, h mit szerezzek még be, (tudásbázis)
Nekem is nagyon tetszik a Norbi duci tréningje. Tulajdonképpen azzal kezdtem a fogyókurámat is. Vigyáztam mit eszek és rendszeresen tornáztam. Amikor úgy vettem észre, hogy ez már nem elég, Rékával az Add önmagad -al felváltva csináltam.
Utána ismerkedtem meg a Norbi Kick-box -ával.
Nagyon tetszett,de amikor megtudtam, hogy létezik a Capoeira aerobik ez mellett maradtam.
A Czanik féle aerobikban megtaláltam az eddigi összes megjelent dvd-n fellelhető torna elemeket. Beleértve a Cindy,Réka,Norbi,Béres, és még sorolhatnám. Szóval ez mellett maradtam, és nem bántam meg:))
Úgy látom nem sokan aerobicoznak... :(
Sokkal felkapottabb téma a fogyókúrázás... Pedig az önmagában nem elég, attól véknyabbak lehetünk ugyan, de plötyik... Kell a mozgás is.
A Béres Alexandra nekem is megvolt, de én is nagyot csalódtam benne. Eleve, ha valamire aerobicozom, akkor szép formájú nőt szeretnék nézni, olyat, amilyen én is szívesen lennék, Alexandra testét viszont nem szeretném.
Nekem a Norbi duci tréning 1-4-ig megvan, nagyon szeretem, Rubint Rékától is szeretem a Napi 20 perc önmagadért videót, plusz van 2 comb és popsi tornám is tőle, azok is nagyon jók.
Van egy olyanom is, hogy Hastánc kezdőknek - Zsírégetés, ez is nagyon jó, könnyűnek tűnik ránézésre, de csinálva nehéz, fárasztó és garantált izomláz lesz tőle.
Bíró Ica aerobicjait is szeretem, mikor még általános és középsulis voltam, akkor használtam, nagyon hatásos, viszont videón volt meg, most meg nincs videóm. :)
Jelenleg 62 kiló vagyok 167,5 cm-es magassággal. Szeretnék 12 kilótól megszabadulni, bár a különböző táblázatok szerint ideális a testsúlyom, de ki az, aki elégedett magával? :)
Nem vagyok egyáltalán duci, de imádom a duci tréninget, nagyon hatásos.
Húúúú, hát van egy pár.
A Legjobbak: Norbi duci4, Norbi duci 2008, Rubint Réka Add önmagad DVD-sorozata, és 2008totális átformálás. Nekem eddig minden Dvd-megvan a Norbitól meg a Rékától és nagyon jók. Egyszer kíváncsiságból vettem meg a Béres A. Egyensúlyban önmaggaddal DVD-t de én abban nagyot csalódtam, talán egyszer vagy kétszer, ha tornáztam rá azóta ott figyel a DVD-k között, de nem veszem le.
Bocsi a vesszőért a mondatom végén. :) Nem tűnt fel. :)
Egyébként nekem a kedvencem a Pump It Up! sorozat, ez egy angol aerobic.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Hogyan szerezzek 300000ft-ot?
- Ajándék ötleteket várok, kedvenc "volt"tanárnőmnek!