Kinek harmonikus a párkapcsolata? Mindekinek vannak hullámvölgyek vagy csak nekem?? (tudásbázis)
Egy hullámvölgy csak akkor oldódik meg,ha mindkettő akarja,egyébként csak rakódik egyik szar helyzet a másikra még végül totálisan eltávolodnak egymástól.
Illetve az sem mindegy,hogy a hullámvölgyben érzelmi eltávolodás milyen mértékű.
Vannak olyan párok,akik kifejezetten szeretik,ha vannak viták, veszekedések és édes kibékülések,ez élteti a kapcsolatukat.
A miénk is ilyen,egyik nap fennt másik nap lennt:(
Néha nagyon rossz de imádom:)
Nálunk igen komoly törés volt most a kapcsolatban. Nagyon mélyrQl jöttünk elöre, hogy megmentsük a házasságunkat. Volt valami, aminek nem kellett volna megtörténnie, de sajna megtörtént. Ez valahol fel is nyitotta a szememet, és újra beleszerettem a férjembe, és ö is belém.
Tehát igen minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és hegyek. Minnél elöbb meg kell oldani a problémákat, mert nagyon mélyre tudja húzni a kapcsolatot.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?