Kinek éri meg márkás Tommy Hilfiger, Armani, Lacoste, Levi’s, Adidas, Nike, Puma ruhaneműket venni? (beszélgetés)
Elvileg sportcipőnél, ha felveszed, egy ujjnyi szabad helynek kell lennie a nagyujjad és a cipő orra között.
Ez nálam a 37-es méret, elvileg a lábam 35-ös. :D
😀👍
Kérdésre válaszolva: annak éri meg, aki ezektől a cuccoktól többnek, jobbnak, szebbnek, gazdagabbnak érzi magát.
Ilyen egyszerű ez 😀
Rajtam most egy Puma melegítő van, mert éppen azt sikerült venni akciósan, Pesten. Így is 16 ezer volt, egy sima szürke, kívül pamut, belül bolyhos melegítőnadrág.
Kellemes viselet, de fázom benne.
Múlt nyáron találkoztunk egy nővel és a fiam (31 éves) megkérdezte, hogy hogy tetszett nekem a Tommy Hillfigert papucsa?
Mondtam, hogy én nem néztem drágának a papucsát:DDDD
A fiam viszont rögtön kiszúrta, hogy nem a lidlben vette, ahol én szoktam mostanában:DDDD
Válaszolnál rá, neked mi a véleményed róla, miért foglalkoztat a kérdés?
Ilyenekben jársz és megszólnak érte, vagy éppen juszt sem veszel és pont azért cikiznek, hogy nem viselsz ilyen cuccokat?
Mikor régen?
Akkor amikor én Tisza cipőt hordtam?
Mert akkor még csak egyféle puma cipő volt (fehér és fekete, piros, kék vagy zöld volt oldalán a márkajel).
Én ebben az időben jobban szerettem a Tisza cipőt;)
Nem tudom. Szerintem nevetséges ezen kattogni. 😄
Mondjuk ezek nem is valami hűha márkák.
Fogalmam sincs. Én sosem a márka miatt veszek meg ruhát, cipőt vagy bármit, hanem azért, mert tetszik.
Van adidas cipőm, mert ez volt olyan fazonba és színben, ami tetszik.
Van levis farmerom is, de csak azért, mert szeretem az 501-est. Van puma melegítőm és puma pólóm, mert ez tetszett, amikor venni akartam, de puma cipőt nem vettem sosem, mert kényelmetlen volt amiket próbáltam, pont így vagyok a nikeval is.
És még sorolhatnám.
Nem, nem vagyok sznob és sosem érdekelt, hogy mi mások véleménye a ruháimról, mert ha épp a kínai tetszik meg, akkor olyat veszek. Pl. minden évben veszek 2 db kínai farmert. Egy kéket és egy feketét, mert melegek, nem kell alájuk harisnya és nem is sajnálom őket, ha tönkremennek:D
További ajánlott fórumok:
- Tommy Hilfiger dzsekit mennyire ciki Adidas Superstar cipővel kombinálni?
- Ha új ruhaneműket vesztek, a régieket is hordjátok még? Mennyi idő alatt használjátok el a ruhaneműiteket?
- Ötleteket, javaslatokat várok Tőletek: "Mit teszel az évek alatt felhalmozódott, kinőtt, megunt ruhaneműkkel?"
- Mi a véleményetek a Tommy Hilfigerről, mint márkáról? Milyen s miért ilyen drága?
- Milyen gyakran vásároltok magatoknak ruhaneműket/cipőket?
- Milyen oldalakat ismertek, ahol ruhaneműket lehet rendelni?