Ha új ruhaneműket vesztek, a régieket is hordjátok még? Mennyi idő alatt használjátok el a ruhaneműiteket? (beszélgetős fórum)
Amíg tönkre nem megy addig képes vagyok hordani, rakosgatni a ruháimat. A méretem tartósan nem változott 15-16 éves korom óta. Így rengeteg ruhám van, folyamatosan pakolok, de alig selejtezek, értelemszerűen n férek el. (Megfogadtam, hogy 3 évig nem veszek új ruhát, egy bikininyi hibával lassan megvan az 1 év)
3. hete pedig eldöntöttem, hogy, a gardróbomból minden ruhát amit felhúztam mosás után jobb oldalra pakolom, illetve a vállfásaknál a vállfát kifele akasztom vissza. Amíg tudom nem ismétlem a ruhákat.
Ezzel hamar kiderül mi az amit már nem szívesen vagy egyáltalán nem hordok. Az fog kukába menni. Kíváncsi leszek a végére. Ha ezzel se megy a selejtezés akkor sehogy.
Igen, hordom őket. Arra kényes vagyok, hogy a munkába járós és az alkalmi ruháim jó minőségűek legyenek. Van 1 kedvenc márkám, évekig tudom hordani 1-1 ruhájukat.
Az itthoni, "játszós" ruhákat ha már rosszul néznek ki, kidobom a ruha gyűjtőbe. Itt nem szokott érdekelni amúgy, hogy márkás legyen, nézzen ki normálisan, engem nem érdekel mi a felirat rajta. Nem vagyok divatbolond, sem piperkőc, de itthon sem vagyok kinyúlt cuccok án. Valószínűleg sokkal több cuccom van egyébként mint kellene, de én mindet szeretem 🤩
Pedig jó a kérdés. Sőt, kedvet kaptam tőle egy jó szekrény selejtezéshez.
Épp a minap méláztam el, hogy anno, amikor fiatalok voltunk, tehát szerettünk divatosan öltözködni, kisgyerekünk volt, dolgoztunk, hétvégén társaságba, színházba jártunk ... volt két szekrényünk. És ha nem is fértünk el tökéletesen, de azért elvoltunk.
Most egyedül élek, nyugdíjas vagyok, társaságba is ritkán járok, és képtelen vagyok kidobni az egyik szekrényt a háromból, pedig kellene a hely.
Én sem vagyok képes elhordani, u.is munkavégzés, viselet közben nem megy tönkre, sőt még édesanyám pulcsijait is örömmel hordom, azok azért lényegesen jobb minőségüek mint a mai cuccok.
És ui.ez a helyzet a fiam cuccaival, lassan már nem férnek el a szekrényben.
Így. Nekem se nagyon sikerül elhordanom semmit.
Az otthonit igen, mert az hypos lesz, zsíros, ha rám fröccsen valami, de a többi ruhámat évekig hordom, sőt!
Több nyári ruhám, szoknyám, felsőm, stb. 20 éves is van. Pulcsim van olyan amit még 1984-ben vettem:)
Leginkább a pólókat selejtezem, mert azok esetleg eltekerednek, stb.
En valami nagyom hasonlo magassag-suly arannyal mindig az L vagy XL mederet hordom harisnyabol.
Vekony vagyok, magas, es hosszu a labam.
Én mindent addig hordok amig ki nem kopik, lyukad, nem fakul hordhatatlanná. Akkor veszek valamit ha hiányában vagyok, vagy nagyon megtetszik.
Van amit 1 évig, de van amit már jópár éve hordok.
A Calzedonia méretezése egy vicc. 173 centi vagyok és 61 kg. Nem vagyok vastag, sőt. Ehhez képest L-es méret kell. Az M nem jött fel.
Eszembe is jutott hogy akkor az XS méretet vajon kik hordják? A 10 éves gyereklányok? :D
De nem is rád értettem. :)
Szürke és fekete bordázott harisnyám van. A többi nylon színesebb. Sötêtzöld, piros, okkersárga, fekete, Én csípem. :)
Igen, oviban is volt, akkor viszont utâltam, és azt is amikor beleráztak. :D
szeretek én is egyberuhát hordani. Tőlem is mindig kérdik, hogy nem fázom benne? Nem. A harisnyára húzok fel pluszban egy vastag, bolyhos belsejű thermó harisnyát, amit, ha beérek a munkahelyemre, egyszerűen csak leveszek.
A Calzedoniának a téli szériás vastag harisnyái nagyon beváltak erre a célra, de pl a Lidl-ben is vettem már nagyon vastag harisnyát 1500 forintért, az is szuper, nem fázok benne. Főleg, hogy ezen a télen még olyan igazi nagy hideg nem is volt.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Minden nap 2 x hipózom a wc-t, árt a wc nek? Inkább domestost használjak rá?