Kinek a hibája? Segítsetek! (beszélgetés)
Nem panaszkodtam,éppen azért kérdeztem meg mondtam el,hogy mi a bajom mert még soha nem vettem így semmit és nemtudtam,hogy járjak utánna a dolognak!
De köszönöm mindenki segíségét!
Megoldottam!
Semmiképpen ne fizess mégegyszer!!!
A postán meg fogják tudni mondani, hogy ki vette át az összeget! Mindegy milyen utalvány, nyoma van a pénzátvételnek!
Igen elmegyek a postára!
És véget vetek ennek!
Ezt még nem tetted meg?
Mert akkor nem értelek téged sem.
Nem akarok senkit lejáratni mert lehet tényleg nem érkezett meg!
de ha nem haggyák abba lemegyek és szétverem az összeset!
nem akarok rendőrségre járogatni!
Csak azt hogy haggyanak!
1600ft-ból ekkora ügyet csinálnak!!
Nehogy fizess már még egyszer,pont ezt akarja.
Írj adminnak,hogy hogyan jártál,tiltsák ki az oldalról.Ha még egyszer hív,fenyegesd meg,hogy feljelented.Értelmes ember nem is hívogatná a családodat.Jelentsétek fel zaklatásért.
Hát ez volt az első és utolsó,hogy vettem valamit a neten!
Nemértem miért ilyenek az emberek!
Lejáratják azt aki becsületes és még van poájuk veszekedni!
áhh4
elagem van!hívogatnak,írogatnak!
Mondtam a csajnak,hogy küldje el megint a címét,hogy biztos jó helyre adtam fel de azt modja a cím jó4
meg azt,hogy lemegyek és személyesen odaadom neki a pénzt!
De ne hívogassanak!
meg nővérem velem veszekszik amiért hívogatják!pedig mondtam nekik,hogy ne hívogassák!!
Mindenképp reklamálj a postán. Mi a garancia, hogy megérkezik? Ez már a posta dolga. Nekik tudniuk kell. Legközelebb ajánlva, saját kézbe kézbesítve kérd a küldeményt. Ha jól tudom, a megérkezésről is lehet kérni - legközelebb - értesítést.
Ha hívogatnak, mondd meg, hogy te korrektül intézed a dolgokat, kicsit legyenek türelemmel. Ha nem jutsz velük zöldágra, én inkább még a ruhát is hagynám. (Akár úgy is, hogy visszaküldöd.) De ezt mindenképp Neked kell eldöntened. Sok Szerencsét! :)
Köszi szépen utánna fogok járni!
De akkor mit csináljak ha még nem érkezett meg tényleg!
Akkor a postán reklamájlak?,
És akkor mi a garanci hogy megérkezik?
Nemakarom,hogy híogassanak meg ilyenek mikor én becsületes voltam!
mostmár csak aukciós oldalakon vásárolok,ott jó minden.
itt soha többé.
A rózsaszín csekken feladott pénz kb. 2-3 nap mire vidékre ér. Tudom, tapasztalat. Tehát, elméletileg ma már ott kell lennie a pénznek. Ha mégse, akkor a postán kéne reklamálni a csekkszéleddel!
Szerintem még egy napot várj, hátha leér a pénz, aztán reklamáld meg a postát. Csak ha a posta tisztázta magát, dönts a továbbiakban, hogy tényleg kell-e neked az a ruha stb.
Szerintem.
nekem,amit vettem,nem érkezett meg.
megígérte,de semmi.
ki is lépett a hoxáról.
További ajánlott fórumok:
- Van hibája a párotoknak? Melyik a legnagyobb hibája amivel együtt tudtok élni?
- Kinek a hibája, ha a gyerek magának való?
- Hűtőszekrénynek mi lehet a hibája, ha csobogó hangja van?
- Mennyire a szülő hibája, ha a baba érzékenyebb az átlagosnál?
- Úgy hallottam, ha nem közös megegyezéssel történik a válás, akkor a bíróság meghatározza, hogy kinek a hibájából történt. Tudtok erről?
- Ha penészedik egy 4 éve átadott lakás az kinek a hibája?