Kínaiul írni-olvasni tudó segítőt keresek! (beszélgetés)
5. 4ab67f870d (válaszként erre: 3. - Skar)
2010. aug. 27. 14:45
Ment a privi a lényeggel... Köszi előre is!
4. 4ab67f870d (válaszként erre: 2. - Pné Veronika)
2010. aug. 27. 14:38
Egy egész oldalt kellene. Igazából nekem arra lenne szükségem, hogy valaki elnavigáljon az oldalon, vagy segítsen vásárolni. A Google fordító jó, de itt valami cirkalmas rendszerű üzenetküldés van, nem tudok közvetlenül az eladóval kommunikálni. És nem találom, hol tudnék...
3. Skar (válaszként erre: 1. - 4ab67f870d)
2010. aug. 27. 10:03
Írd meg, miről van szó pontosan. Egyik barátném kínai szakos és itt lóg mindig a Gtalkon, biztosan segít.
2. Pné Veronika (válaszként erre: 1. - 4ab67f870d)
2010. aug. 27. 09:11
Miért nem próbálod meg a gugli fordítóját?
Ott van kínai fordítás. Bemásolod amit szeretnél és lefordítja amilyen nyelvre akarod.
1. 4ab67f870d
2010. aug. 27. 09:07
Egy kínai honlapon lenne szükségem információra, esetleg segítségre, egyszeri alkalom!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Projektoros, zenélő altatást segítőt érdemes venni? Tapasztalatokat, véleményeket várok..
- Tanítónénik, akik írni-olvasni tanítjátok az elsősöket, kérlek, jelentkezzetek! Milyen tankönyvet javasoltok?
- Kecskeméten hol lehet kínaiul megtanulni?