Projektoros, zenélő altatást segítőt érdemes venni? Tapasztalatokat, véleményeket várok.. (tudásbázis)
tettem fel a projektorról egy képet, egyébként nem csak zenét játszik, hanem tücsökciripelést meg vízcsobogást és 12 percig tart mindez, ennyi idő után kikapcsol....
Am tök jó dolog:D
ja bocs elkalandoztam... szóval nekünk van, igaz 5 hós a picim , elnézegeti, de inkább a cumi a meghatározó nála, azzal alszik... soha sem ringatom...nincs hozzászokva
A projektoros kivettő, nekem volt jó éjszaka, éjjeli fény helyett...
Igen, én egyetértek... Az oké ha az altatásnál mesél az ember vagy megy valami zene de utána nagyon fontos a csend-béke-nyugalom.
Nálunk a légzésfigyelő pici fénye világít de az se a gyerek miatt hanem ha mi belesünk hozzá, lássuk be van-e még takarózva. :)
Mi egyébként azért nem mertük bevállalni a 18 fokot nála mert a hálózsákban nem marad meg a takarót meg mindig ledobja magáról...
Gondoljunk csak arra, hogy milyen "fárasztó" például az, amikor az áruházban dolgozóknak egész nap szól a zene.
Otthon napközben szól a rádió, a tv, a videojáték stb. Tehát a hallóidegek folyamatosan "dolgoznak". És ezután még éjszaka is... Nem tudom, tudod-e milyen fáradt lehet az ember feje az ilyen több órás igénybevételtől?
Ha a picúr rosszul alszik, nem ez lehet a legjobb megoldás. Vacsora, langyos tej, mézes tej -,fürdés, esti levegőzés - kertben, erkélyen -, utána hangulatos altatás, símogatás. A nyugalom, a biztonságérzet a legfontosabb. Ha fél a sötétben, esetleg egy sólámpa, de ha elaludt, máris kikapcs. Szóval az ember igazából éjszaka tud csak aludni, mert így regenerálódik a szervezet. Kell adni nekik időt, hogy kialakuljon a szervezetükben az éjjel-nappal óra.
Az én fiam iskolájában elsős korukban még ebéd után elmentek fél órára aludni.
Az én kisfiam sem aludt túl jól ilyen idős korában... Volt neki vagy 5 féle zenélős, világító, vetítő kütyü de egyik sem érdekelte. Kiságy iszonya volt. :)
Aztán arra jöttünk rá, hogy a szoba hőmérséklete nem volt jó. Túl meleg volt nála. Mióta tartjuk a 20 fokot nála azóta jobban alszik mint mi! :)))
Aham, de ha ez nem elég..
Vannak rosszul alvó babák.
További ajánlott fórumok:
- Vannak itt olyanok akik félnek az altatástól?
- Hol lehet venni olyan projektoros órát, ami folyamatosan kivetíti az időt?
- Van valakinek projektoros tv -je? Mik az előnyei, hátrányai?
- Játékboltokban lehet kapni projektoros babaaltatót?
- Van valakinek ELADÓ projektoros forgó játék babaágy fölé?
- Fisher Price projektoros zenélő forgó motorjának alapzaja