"Kínai" pihe-puha szőrös takaró átlátszó kofferban... (beszélgetés)
Sajnos igazad van, ezt már én is hallottam.
Egy ismerős szerint tonnaszám, konténerekben viszik a felvásárolt "nyugati" hulladékot és nincs az a mennyiség, amit ne tudnának felhasználni. :-(
Ezt én így még nem hallottam, de hiszek neked! Biztos voltam benne, hogy valami hasonló van a dolog mögött. Ez akkor is elég szomorú, tele vagyunk ezek szerint szeméttel!!
Másrészt viszont a szegényebbek akkor is a kínai cuccokat fogják venni, ha egyszer csak erre van pénzük. Nem egy ismerősömtől hallottam, hogy az Ázsia Centerben 20 ezer Ft-ért egy csomó ruhát, cipőt vett a 4 tagú családnak... Sajnos, amíg így állnak az emberek anyagilag, ez mindig így lesz., mert olcsó, még ha sz@r is...
Nyilván máshol gyártották a két anyagot... Legfeljebb ugyanott varrták meg csomagolták.
Jártam én is így, ráadásul jól összement...
Ha még a mintája is hasonló, tényleg előfordulhat, hogy elnézték:(
Biztosan tudod, milyen körülmények között dolgoznak ezek az emberek. Én azon csodálkozom, hogy nem hibáznak többet, és többször:(
ugy ertettem, egyreszt nem a minosegellenorzottsegukrol hiresek a kinai cuccok, masreszt ha a feliratok kinaiul vannak, honnan tudod, nincs-e rairva a meret vagy valami masik markanev.
mar ha olyan igazi kinai, nem pedig olyan kinai, amire peldaul ra van irva, hogy SONY, de azert kinaban keszul :))
Szia!
Ott is emberek dolgoznak, nyilván elnézték, és nem megfelelően csomagolták be. Elhiszem ugyanakkor, hogy ez bosszantó. Bár engem az is nagyon zavar, hogy minden műszálas:(
További ajánlott fórumok:
- Mitől lesz szép, átlátszó "arany" színe a húslevesnek?
- Bevált kocsonyarecept! Van valakinek? Színtiszta, átlátszó, ízletes. Hogyan?
- Havi 1x-i átlátszó folyás, mitől lehet?
- Mitől lesz átlátszó a kocsonya?
- Hálózsák: pihe-puha wellsoft vagy bélelt "paplan" anyagú a jobb?
- Hol lehet venni pihe-puha törölközőt, ami tartós, és nem túl drága?