Havi 1x-i átlátszó folyás, mitől lehet? (beszélgetés)
Koszonom mindenkinek a valaszokat!
Szia!
Semmi ciki nincs benne ,hogy nem tudtad.
Nekem is volt idő mikor fogalmam sem volt róla pedig a akkor már volt egy gyerekem.
Sőt....még szanatoriumba is küldőtt a nőgyógyászom kronikus petefészek gyulladással.
Konzultált rólam több orvossal mert csak nyomós indokkal lehetett bejutni abba a szanatoriumba ami Parádon volt.
Végül is majd 10 éve derült ki,hogy nincs semmi gyulladásom csak peteérésem.
Az már viszont hüvelygombásodás lehet.Mit lehet tenni:canesten kombi,nőgyógyász.
Ne házilag kezeld, menj el orvoshoz. Akkor tisztázódik a helyzet. Különben még súlyosabbá válik.
Házilag semmit, mivel gyógyszer kell rá. Menj dokihoz!
Sziasztok!Nagyon Köszi a sok extra gyors választ!Van két kislányom előttük sem fordult elő ilyen velem,soha nem hiszem hogy szégyenkeznem kéne ugyanis a Női portálon is feltettem a kérdést NŐGYÓGYÁSZNAK aki azt üzente hogy kismedencei gyulladásom van,erre pánikba esve rohantam soronkívül nőgyógyászhoz aki nem fiatal létére szintén nem volt ilyen felvilágosult mint ti!!!Még egy hét a kenet eredménye de legalább már félig megnyugodtam!!Ez is valami!Nem értem miért kell lebaltázni,ha a nőgyógyászok nem tudják!Köszi mindenkinek,aki kedvesen írt segítő szándékkal!!!!
Mi van akkor ha viszket es ego csipos erzessel parosul? Sajna nalam 2 napja ilyen tunetek jelentkeztek. Mit lehet hazilag tenni? Megkoszonnem, ha valaki valaszolna.
Azert tenyleg durva,hogy 37 evesen errol nem tudsz... azt hittem 20 korul lehetsz...
Fogamzasgatlo szedese eseten normalis,hogy nincs ilyen tuneted,mert akkor nincs is peteresed... orulj neki,hogy erzed,tudod,mikor van peteeresed.
A peteérés jelei:
Az ovulációnak számos jele van. A leggyakoribb és legjobban felhasználható jel a középidős fájdalom és vérzés, valamint a hüvelyváladék bővebbé válása, az ún. "nedves napok". A peteérés idején minden esetben a méhnyak nyák összetétele, mennyisége és minősége az ösztrogén hatására változik, átlátszóvá, nyúlóssá, sikamlóssá válik (tojásfehérjéhez hasonlít). Ovulációs vérzése a nők néhány százalékának van, egyeseknél rendszeresen, másoknál csak időnként. Néhány nő felismeri ovulációjának idejét, mert észleli az ilyenkor tapasztalható változásokat.
Hát igen... :-) Bár jobb később, mint soha...
Olvass utána a Billings módszernek és megnyugszol!
(természetes fogamzásgátlás és tényleg peteérésed van ilyenkor ;))
37 évesen illene tudni, hogy ez a peteérés egyik jele. Azaz, ha gyereket szeretnél ilyenkor kell szexelni. :)
Ez peteérés/ovuláció jelei is lehetnek!
Szerintem is tuti akkor van a peteérésed.
Lehet, h a peteérésed jelei.
Ez teljesen természetes, a peteéréssel együttjár.
Akkor gondolj valami kórosra, ha más tünet is jelentkezik: pl. viszketés, égő, csípő érzés, pisiléskor fájdalom, genny, vérzés, stb.
Pont ezt akartam irni.. Peteeresed van!!!!!
Nem lehet, hogy simán csak a peteérést érzed?
A kenetből majd többet fogsz megtudni. Talán valami gombás fertőzés okozza, ami nálunk nőknél elég gyakori.
Sziasztok!Év eleje óta minden hónapban a két menszesz között(ami normális időre,hosszra)kb.félidőben 2-3napig érzem a hasam,derekam,mintha meg akarna jönni,ennek a végén reggeli pisilésnél kijön egy színtelen szagtalan zselés váladék.Februárban és májusban is volt fájós,véres pisilésem amikre kaptam antibiotikumot.Nőgyógyásznál voltam hüv.ultrahang normális,a kenet eredménye még nincs meg.Fog.gátlót kb.3/4 éve nem szedek,amíg szedtem ilyen nem fordult elő.Volt már vkinek ilyen???
További ajánlott fórumok: