Hálózsák: pihe-puha wellsoft vagy bélelt "paplan" anyagú a jobb? (tudásbázis)
Akkor meg biztos jól ellenne egy paplanosban.az enyém imádott rugdalózni,ebben szabadon lehettek a lábacskái :) az ne legyen szempont,hogy nem fog rögtön mozgolódni,3 hónaposan már mindkét irányba forgott és el tudott kúszni oda ahova akart, 3 hónapnál meg mi jóval tovább használtuk a hálózsákot.(az enyém januári)
de ezt majd kitapasztalod,szerintem már 1-2 hét után nem fogod ott találni az ágyban ahol hagytad :)(én takarót épp ezért nem használtam,már egy újszülött is simán a fejére húzza)
a mi babánk még nem nagyon fog mozgolódni, mert csak decemberben születik meg.
a hálózsákra terítetek még takarót is?
Nekünk paplanos van.A boltban merevnek tűnt kicsit,de az első mosás után olyan lett,mint egy pihepuha meleg takaró.Jól tud benne mozogni éjszaka a kicsi,sőt,járni is tud benne :)
Mi már a 2. méretet vesszük ugyanabból,az összes többi hálózsákot el is tettem...ezalá csak egy hosszúujjú body kell és kész.A többi alatt body+pamutrugi+wellsoft hálózsák,ennyi réteg nem volt neki kényelmes,
További ajánlott fórumok:
- Nagyon gyorsan van szükségem hálózsákra?hol tudok venni nagyon olcsón?
- Van köztetek olyan, aki 3-4 éves gyerkőcét hálózsákban 'altatja'?
- "Kínai" pihe-puha szőrös takaró átlátszó kofferban...
- Vásároltam a kislányomnak egy hálózsákot, de sem a méret nem jó, sem a vastagság! Szerintetek blokk ellenében vissza lehet cserélni?
- Nagyméretű hálózsákot keresnék (110-116cm)! Tudnátok segíteni?
- Hol lehet venni pihe-puha törölközőt, ami tartós, és nem túl drága?