Nagyon gyorsan van szükségem hálózsákra?hol tudok venni nagyon olcsón? (tudásbázis)
A Hervis-ben 4000 felett kezdődnek, a Tescoban, más hipermarketben 3000 ft körül megúszod.
De tényleg figyelni kell a jelölésére, rá van írva, hány fok hőmérsékletig ajánlott.
én már láttam 1500-2000 körül is, de lehet hogy akció volt.
szerintem menj el és nézd meg:)
rossmannban, lidl-ben is szoktak lenni.
de valószínűleg a legolcsóbbak a hipermarketekben
igazából egy éjszakára kellene,és senkinek nincs,akitől kölcsön kérhetném.Ezért érdekel,hogy hol a legolcsób...
A teccsoban milyen árban vannak???
arra azért figyelj, hogy olcsó hálózsák az arra jó hogy zárt térben használd ágynemű helyett, de kint alvásra (sátorozáshoz stb) nem ajánlott, max csak ilyen kánikulában, kicsit hűvösebb időben már szétfagysz benne.
szóval nehogy megfázz egy vékony hálózsákban, ha ilyen célra kell akkor inkább próbálj meg kölcsönkérni valakitől.
(mert hálózsák és hálózsák között van különbség, pont ugyanúgy mint ahogy 2 paplan között is van:)
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Hogy küldjem el az albérlőmet, furcsa nagyon amit csinál, ráadásul nekem is szükségem van a lakásra
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Gyorsan elkészíthető, nem krémes süti receptekre lenne szükségem!
- Újévi fogadalmam egy jogsi. Szükségem lenne rá, de nagyon...
- Segítségre lenne szükségem.Ügyvéd, vagy jogász van köztetek?Nagyon szépen köszönöm, ha valaki ír.