Újévi fogadalmam egy jogsi. Szükségem lenne rá, de nagyon... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az én oktatóm dettó.
A házuk előtt ültem az autóban, mialatt ő a villanyt szerelte.
Volt ,hogy a megyeszékhelyen kiszálltam az autóból a forgalom kellős közepén és rácsesztem az ajtót.
Másik oktatónál vizsgáztam le , elsőnek sikerült.
Viszont nem szeretek és nem is tudok vezetni.
Sok múlik az oktatón!
"A megfelelő oktatót kell megtalálni."
Ez a lényeg. Megtalálni viszont lehet, hogy nehéz.
Csak rosszat tudok mondani az oktatómra. Nem magyarázott megfelelően. Hiba esetén viszont annyi üveg sört kellett vinnünk a következő órára, ahányszor hibáztunk. Ezt az oktatás alatt a kocsiban mind meg is itta. Volt, hogy ügyeit intézte a kifizetett időnk alatt. Vizsga előtt közölte, hogy ugyan egyszer sem voltunk országúton, de attól ne féljek. Meg azt is, hogy elfelejtette megtanítani a lejtőn való indulást, megállást. Azt szóban elmondta, persze egy szót sem fogtam fel.
40 óra tanulással az első vizsgám sikerült. Szerencsém volt. Nem kellett országúton és lejtőn vezetnem. Ez a 70-es években történt.
Sok vezetés után éreztem csak, hogy uralni tudom a kocsit.
Húgom félt az autóban még utasként is, de be kellett látnia itt nálunk, akinek nincs autója, nem vezet az nem jut el sehova.
Nagyon jó oktatóhoz ment és elsőre sikerült a vizsga, szeret vezetni és jól is vezet.
Ne félj! A megfelelő oktatót kell megtalálni. Talán ez az egészben a legnehezebb 😕
További ajánlott fórumok:
- Újévi fogadalmam: lefogyok
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Hogy küldjem el az albérlőmet, furcsa nagyon amit csinál, ráadásul nekem is szükségem van a lakásra
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Nagyon gyorsan van szükségem hálózsákra?hol tudok venni nagyon olcsón?
- Segítségre lenne szükségem.Ügyvéd, vagy jogász van köztetek?Nagyon szépen köszönöm, ha valaki ír.