Kínai gurulós bőröndökről mik a tapasztalatok. (tudásbázis)
Ezt találtam, volt akkor hátizsák is.
Kedves Fi. de igen, ez egy női portál.
De ez a kérdésed mennyiben befolyásolja a kínai bőröndös kérdésedet?
Hogy kerül nálad a csizma az asztalra?
Tisztességgel válaszoltam a kérdéseidre, mivel sikerült megbántanom az önérzetedet?
Feltételezem, az a gondod, hogy egy női portálon egy pasi mert válaszolni Neked gurulós bőrönd ügyben.
Fura szerzet vagy, megdöbbentettél..
Lehet Fi már a repcsin ül?
mert itt hallgat..-)
Cicáért ne aggódj, azok bírják. Nekünk vén csont macskáink vannak, eddig 4 nap volt a legtöbb amikor totál magukra hagytuk, meggyőződésem hogy észre sem vették. Ha hosszabb idő akkor van szitter. A hosszabb idő után már van extra öröm hogy hazaértünk. De magukra hagyott 4 nap után halál kómásan úgy fogadnak itthon mintha csak egy délelőttre mentünk volna el itthonról, szerintem 3-4 napra tuti hiberbálódnak, élvezik hogy nincs mozgás.
Kutyus is bírni fogja, persze a kutyák sokkal jobban igénylik a gazdit, de ha a szomszéd megbízható akkor nem lesz gond vele. Nekünk amíg volt kutyus őt ha elutaztunk rokonokhoz költöztettük, ő is nyaralt.
kis srác korom óta mindig volt kutyusom.
nekem sincs gyerekem.
Én nem tudok Rád írni.
de nehéz az élet..-)
rendben, akkor majd megbeszéljük.-))
mert érdekel a véleményed..-)
Annyi hely van ahova eljutnék majd még életem során. :)
Belgiumba megyünk. :)
Pestről Budára..-)
ma már az is egy komoly utazás..-)
Tudom, értettem a viccet :)
Aggódom érte, hogy hogyan viseli majd. Az egyik szomszéd eteti majd napi 2x. Meg vele lesz a macska. Hátha meglesznek ketten. De tényleg féltem őket.
ilyen ez a popszakma..-)
de az előző hsz-em csak vicc akart lenni.
öregecske kutyusra tessék odafigyelni ha elmész..-)
Jaj ne is mondd.
Tényleg sosem utazok, itthon ülök mindig, mert van egy öregecske kutyám, akit nem szívesen hagyok itthon. De pár hete lehetett a cégnél jelentkezni erre a tanulós/képzéses/utazós mókára. Már a határidő lejárta napja volt, mikor is egy koleganő/barátnő kérdezte, hogy nem jelentkezünk? Győzködött. Jó, mondom jelentkezem, hátha nem választanak be :D Mondom a kutya végett nem akarok menni.
Erre...
Ha görcsöltem volna, hogy menni akarok, biztos nem választanak be.
Ez az egész bőröndmizéria nem lenne, ha nem utazgatnál, inkább maradnál otthon a fenekeden..-))
( elég ha csak elneveted magad..-))
Értem már! Köszi az infót.
Még soha életemben nem utaztam repülőn, ezért is vagyok ilyen tájékozatlan.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet gurulós bevásárlótáskát venni?
- Van bőröndökre vonatkozó súlykorlátozás repülőtéren?
- Jó minőségú gurulós bőröndöt ajánlanátok?
- Szerintetek milyen súlyú cuccot lehet pakolni, egy 70 centis gurulós bőröndbe?
- Gurulós cipőről vélemény, tapasztalat?
- Hol tudnék hercegnős gurulós bőröndöt, hozzá illő hátizsákkal venni?