Van bőröndökre vonatkozó súlykorlátozás repülőtéren? (tudásbázis kérdés)
Megtaláltam a tájékoztató e-mailt:
"A Wizz Air komolyan veszi a feladandó poggyászokra és a kézipoggyászokra vonatkozó szabályzatát, és azt a repülőtéren szigorúan betartatja.
Utasaink 20 kg poggyászt adhatnak fel szállításra. Ennél nagyobb összsúlyú poggyászt csak a 20 kg-on felüli többletsúlyra vonatkozó díj megfizetését követően tudunk szállítani.
Fedélzetünkre egy darab 10 kg-nál nem nehezebb kézipoggyászt lehet felvinni (ez ingyenes), mely az 55cm x 40cm x 20cm-es méretet nem haladhatja meg. Fenntartjuk a jogot arra, hogy utaztatását megtagadjuk abban az esetben, ha a beszállókapuhoz egynél több kézipoggyásszal érkezik, vagy annak mérete meghaladja a szabályzatban foglalt maximális méretet."
köszönöm mindenki válaszát!
akkor a kézipoggyászt, meg a többit külön számolják, azaz 20+10?
és a bőröndöket lemérik?
Banyek, ezek nem normálisak.............
45kg vagyok. 30 kilót simán felvihetnék pluszba, akkor is csak ott tartanék, mint egy átlagember.
A ryanairnél 15kg lehet a bőrőnd, a wizzairnél, és az easyjetnél ha jól tudom 20kg. A malévnál, és a többinél attól függ hová mész, Amerikába pl 2*23kg bőrőndöt vihetsz.
A kézipoggyász a ryanirnél bele kell, hogy férjen a keretükbe, mert ha nem nem engedik fel. 10kg lehet a súlya.
az lenne a kérdésem, hogy van-e súlykorlátozás a csomagokat illetően, ha repülővel utazom?
köszönöm a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Meg van az Istenre, mint teremtőre vonatkozó bizonyíték
- Kínai gurulós bőröndökről mik a tapasztalatok.
- Hogy mennek a dolgok a repülőtéren? Check in, poggyász meg ilyenek...
- Tapasztalatokat várok arra vonatkozóan, hogy balkonon/erkélyen milyen zöldség, gyümölcs "termeszthető".
- E hónap végén repülök Németországba, elsőre, kicsit tartok tőle. Mi a menete egy utazásnak már a repülőtérre érve?
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.