Jó minőségú gurulós bőröndöt ajánlanátok? (tudásbázis)
erre inkább nem írom le a személyes véleményem...
nem arra értettem hogy gány és igénytelen, hanem hogy ahol többen is laknak ott sokkal könnyebben lesz baja bárminek is, véletlenül, és szerintem arra semmilyen garancia nem szól hogy valaki véletlenül leöntötte, eltörte stb...
Mi most vettünk ilyen Wenger típusú bőröndöt a TESCO-ban. Jónak tűnik, de még csak most teszteljük.
16-17 ezerbe kerül, és 30 pontot kell hozzá gyűjteni egy kis füzetkébe. Nekem épp van egy felesleges füzetkém tele pontokkal. Ha küldesz felbélyegzett borítékot, elpostázom neked. Írj, ha érdekel!
Most a Tesco-ban lehet venni Wenger cuccokat ha összegyűjtesz "pár" pontot.
Volt már ilyen táskám nagyon jó minőségűek. Sokkal jobban megéri így, mint egy ugyanennyibe kerülő egyéb bőrönd. És 3 év garanciát adnak rá, ami nem utolsó szempont.
Hú! Koleszbe?!! Isten ments! Menj ki a "kínai piacra" 5-6 ezer forintért kapsz olyat, ami kibír egy évadot, ha bibis, tűzőgéppel lehet tűzni, vékony dróttal "varrni", gemkapcsot szétterítve "összefűzni" az oldalait. És gurul. Mar majdnem a Samsonite márkát ajánlottam, amely merev, és nem megy tönkre sokáig, viszont egy méretes kb. 60-80 ezer forint.
Nekünk kínai volt, négy év alatt csak másfél ment tönkre, és senki nem akarta "véletlenül" besorakoztatni a saját csomagjai közé. Azonban a Ti döntésetek, Tied és Szüleidé!!
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet kapni bevásárló bőröndöt? Lehet nem ez a neve, de tudjátok, aminek 2 kereke van és húzni lehet!
- Repülőre feladós bőröndöt otthon lefolpackozni olyan pronyó...
- Hol tudnék hercegnős gurulós bőröndöt, hozzá illő hátizsákkal venni?
- Hol tudok venni gurulós bőröndöt Ráckevén vagy Kiskunlacházán?
- Meridiana társaság jegy ára tartalmaz egy 20 kg-os bőröndöt?
- Mosonmagyaróváron hol kapok olcsón utazótáskát vagy bőröndöt?