Kinai Android Tablet alapértelmezett böngészőjének nyelvét hogy állítom át? (tudásbázis)
5. *Csajszi*
2014. aug. 6. 20:12
Koszonom. Ez a lenti link az egesz tablet nyelvere vonatkozik, nekem csak a bongeszo kinai, a tablet (midnen mas apps) alapvetoen angol. User manual-om van sok, azok sem ternek ki kulon a bondeszore.
Mar irtam a gyartonak, de mindig hetek mire valaszolnak :(
Azert koszonom :)
4. kristo_f (válaszként erre: 3. - *Csajszi*)
2014. aug. 6. 18:20
3. *Csajszi*
2014. aug. 6. 10:35
Senki? :(
2. *Csajszi*
2014. aug. 5. 22:44
Sziasztok.
JellyBean 4.1 es 4.2 OS tableteknel az alapertelmezett bongeszo neha kinain van, es a beallitasok alatt nincs nyelv valtoztatasi opcio. Valaki esetleg tudja hogyan lehet atallitani kinairol angolra? Kell valahonnan firmware-t vagy barmit letoltenem?
Koszi ha tudsz segiteni.
1. *Csajszi*
2014. aug. 5. 22:42
Kinai Android Tablet alapertelmezett bongeszojenek a nyelvet hogy allitom at?
További ajánlott fórumok:
- Az új iwiw profil-képek-albumok. Egyszerűen nem tudok alapértelmezett képet változtatni/berakni!
- Média player az alapértelmezett lejátszóm, Hogyan tudom megszüntetni? Mást szeretnék, olyat ami minden filmet lejátszik.
- Ha telepítem a Microsoft Office Outlook levelezőt, attól még a volt alapértelmezett Thunderbird fogadja a leveleket?
- Le akartam cserélni az alapértelmezett képem, sikerült is, ám az új kép azóta sem akar megjelenni a lapomon... Miért?
- Outlook express kérdés! eszközök --> beállítások --> hogy lehet alapértelmezetté tenni a hírközlést, vagy a levelezést?
- A Searchalgot hogyan lehet eltüntetni a gépről? Szeretném a Google keresőt alapértelmezettként visszaállítani