A Searchalgot hogyan lehet eltüntetni a gépről? Szeretném a Google keresőt alapértelmezettként visszaállítani (tudásbázis)
A Google-t könnyen visszaállíthatod. Csak beírod a címsorba a Google webcímét. Amint megjeleni, csak rákettyintesz az Legyen alapértelmezett gombra.
Pármilyen programot akarsz eltávolítani, a Vezérlőpultban van a "Programok telepítése vagy eltávolítása"
Jó tanács a jövőre nézve. Könnyebb a bajt megelőzni. Ha Windowsról érdemes rendszeresen biztonsági mentést készíteni.
Ha az Internetről letöltött programokkal kísérletezel, akkor a telepítés előtt mindíg csinálj mentést. Sosem tudhatod melyik progitól dől össze a rendszered.
Nekem valami mystartsearch nevű szemetet sikerült a gépre varázsolnom. Egy darabig próbáltam eltüntetni, de csak rosszabb lett. Akkor döntöttem úgy, hogy ideje a 4 éves win-t újratelepíteni:)
Valamelyik program megtalálta, hogy ott van a gépen, de le nem szedte, mert meg kellett volna vennem a teljes verziót.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a szám szerinti osztályzás visszaállításáról alsóban?
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Mit szóltok hozzá, hogy visszaállították a 3 év gyest?
- Szoptatás után visszaáll a mell eredeti mérete?
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?