Média player az alapértelmezett lejátszóm, Hogyan tudom megszüntetni? Mást szeretnék, olyat ami minden filmet lejátszik. (tudásbázis)
11. ed88de3413
2011. jan. 18. 14:12
Sziasztok!
Melyik a legjobb dvd lejátszó program a laptopomra?
10. csutika100
2010. febr. 9. 09:12
Köszi a segítséget, de azt hiszem nagyobb a baj.
Fen van a VLC. Az egészet Én rontottam el véletlen alapértelmezetté tettem a média player és a filmet ami a gépen van átalakitotta. Hiába társitok a képet nem adja be csak a hangot. Akármit csinálok azt irja ki , nem film fájl.
Ezt kéne valahogy visszacsinálnom.
9. vakri
2010. febr. 9. 08:51
Úgy látom a VLC vezeti a ranglistát :)))
8. Kicsicica81
2010. febr. 9. 08:28
töltsd le a VLC médialejátszot
nekünk bejött
7. Gergő73
2010. febr. 9. 08:14
K-lite kodek pakk full. Minden létező formátumot, avi. matroska, ogg, vob, dvd, dvix, vcd, mp4, mp3, stream, stb... Mindent lejátszik. Egyszerű kezelői felülete van. Írd be googleba: k-lite keress rá, ingyenesen letölthető.
6. 7c79ff1565
2010. febr. 9. 07:45
azt ha total commandered van, jobb klikk hosszan, és ott a társításnák kiválasztod az avi meg a hasonlókat, amit az új lejátszóval szeretnél lejátszani, hogy innentől hasonló fájlokat alapértelmezettként azzal játsza le.
5. 7c79ff1565
2010. febr. 9. 07:44
gomplayer
4. csutika100 (válaszként erre: 2. - Vakri)
2010. febr. 9. 07:43
Köszi megpróbálom.
3. c33bd8536b
2010. febr. 9. 07:43
Sehogy. De miért kellene megszüntetni? Több lejátszód is lehet. Én a VLC playert használom legtöbbet.
2. vakri
2010. febr. 9. 07:40
Próbáld ki a VLC Media Playert, guglizz rá, nem tudom nem e számít reklámnak ha belinkelem, én a prim.huról szoktam letölteni. Telepítsd fel. Mindenféle fájlformátumot telepített codek nélkül lejátszik. Amikor le akarsz játszani egy filmet, jobb klikk/társítás program választása. Ezután a kis ablakban válaszd ki a VLC-t és pipáld be, hogy az ilyen fájlok megnyitása mindig ezzel történjen. Sajnos ezt először minden fájltípusnál (avi, mpeg, wmv, stb) el kell játszani, de utána már nem.
1. csutika100
2010. febr. 9. 07:30
Média player az alapértelmezett lejátszóm, Hogyan tudom megszüntetni? Mást szeretnék, olyat ami minden filmet lejátszik.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?