Kilyukadt az óvszer, mit tegyünk? Szerintetek kellene holnap vennem eseményutáni tablettát? (tudásbázis)
kőszike a nyugtatást:D
kőzben agyaltam rajta,hogy mi lenne jó a ciklusom rendezésére,védekezésre is a fog-gátlón kívül..olvastam most a nuvaring hüvelygyűrűről.
VAlakinek volt már??????sokan írták hogy csőkkent a libidójuk és hangulatváltozásuk volt..bár nem annyian mint a tabinál..valószínűleg kipróbálom ezt..szívesen várom tapasztalataitokat:D
Jó én megértelek,bár ebben a helyzetben nem voltam még..))
Nos ne vegyélfel minden bántást..:)Hagyjad annyiban..!
Cuppppppp.!
nem ment el bennem,időkőzben vettük észre..
már elmentünk sürgősségire és vettünk esemény utáni tablettát..ettől meg fog jőnni elvileg 5napon belül.. remélem:S
Hát ha még észrevettétek mielőtt "elment" volna,akkor nincs mitől megijedni!!
Ha meg benned történt a """dolog""" és nem akarod a babát értelemszerűen fordúlj orvoshoz...))
Szerintem nem estél teherbe. mi úgy védekezünk hogy előtte kiszáll a barátom, 2 év alatt egyszer SEM lettem terhes.
Az előbb le maradt,bocsi
nem gondoljátok hogy esetleg azért szakad ki a gumitok mert rosszul használjátok?
Azért elég furi ha mindig és gyakran kiszakad nálatok...
Szia!
Az esély, bár kicsi, mégis van arra, hogy terhes legyél. (Hisz hiába biztos valami pl 98%-ban, valakik csak alkotják a maradék 2%-ot is.)
Én a helyedben holnap tuti orvoshoz mennék!!
Szia!
Elméletileg így is juthatott sperma a hüvelyedbe, mert az előváladékban is lehet. De kicsi rá az esély. Ha nyugodtan akarsz aludni, menj el a nőgyógyászhoz írass egy eseményutáni tablettát és kész. Így nem kell görcsösen várnod a következő piros napokat.
Szia!
Ha nem élvezett el, szerintem nem kell esemény utáni tabletta, de azért kérdezd meg a dokidat. Hogy milyet, abban nem tudok tanácsot adni, de azt csakis doki írhatja fel.
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. A barátommal óvszerrel sexeltünk de kilyukadt. A barátom még nem élvezett el ekkor.
Szerintetek kellene holnap vennem eseményutáni tablettát? Ha igen milyen fajtát vagy hova forduljak? Menyire megbízható ez? Várom válaszaitokat sürgősen!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Ki milyen fogamzásgátló tablettát szed, ami jó is?
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Mi történik, ha rövid időn belül kell kétszer is eseményutáni tablettát bevennem?