Kiírt nap előtt a kórházba (beszélgetés)
sziasztok
nem tudom h a kérédsem menniyr tartozik ide vagy sem, csak itt találtam decemberi kommnenteket azért írtam ide. tapasztalatok alapján aki első babáját akarta teákat fogyasztott a biztonság kedvvért vagy csak a nőgyógyász által javasolt módokat követte?
üdv
Szia!
Tavaly én is így voltam kiírva. Nem volt magas a vérnyomásom, mégis indította a dokim mondvacsinált okkal, a szülésznők szerint is a szabadságok és az ünnepek miatt. Először 13.-án, akkor nem reagáltam az oxitocin próbára, majd 15.-én másodjára, ekkor már reagáltam, és megszületett a kislányom. Egyébként másodjára, ha nem indul be rendesen, már megcsászároznak. Most is babát várok március végére, de már nem mennék olyan könnyen bele az indításba, ha nincs nyomós ok. Nem volt egy leányálom.
További ajánlott fórumok:
- Kérhetek olyat hogy a kiírt időpont előtt indítsák meg a szülést?
- Hálapénz: Pár nap múlva fogműtétem lesz egy kórházban és gondban vagyok, hogy elötte vagy utána és hogy mennyit?
- 2.5 héttel a kiirt időpont előtt kezdtem el méhösszehuzodásokat érezni.Mikor várható a szülés ennek ismeretében?
- A terhességi cukorbeteg kismamáknak mindenképpen hetekkel a szülés előtt be kell feküdni a kórházba? Részletek lent.
- Mütét előtt milyen hashajtót érdemes bevenni, hogy a kórházban ne kelljen ágytálat igénybe venni?
- Mikor fektetnek be a kórházba programozott császár előtt?