Ki tudja megmondani milyen betegségben szenved GYőzike? (tudásbázis)
Az életével játszik Gáspár Győző! A showman még csak 35 éves, de volt már szívrohama, gyomorvérzése, idegösszeroppanása, epe- és veseköve is. Az elmúlt négy évben kilencszer feküdt különböző panaszokkal kórházban. És most itt van a legújabb, alighanem minden eddiginél súlyosabb, akár az életét is veszélyeztető egészségi probléma: bulimiás! Azaz falásrohamok törnek ki rajta, utána pedig rohan, és hány.
Ezt találtam a storyonline-on, hogy a kérdésedre is válaszoljon valaki.
Egyszer régen, amikor még néztem tévét, egy családról volt szó, ahol egy pasi három nővel élt és összesen hat gyereket neveltek. A szülők egy nagyon-nagy ágyon aludtak a közös hálóban.
Szerintem a pszichológus sokba fog kerülni, ha hat gyereket kell majd odajáratni........:)
no more off - ígérem :))
Hát ja!Most már csak én is kukkoló vagyok ott.
Na gyerünk,kukkoljunk együtt!:)))
Csak tudod az a baj,hogy azok a rohadt indulatok,amik néha kitörnek belőlem!De hát nem én tehetek arról,hogy Bika csillagjegyben születtem.Nem én voltam!Én ott se voltam,becs szó!
Tényleg tünés innen,még a végén kitoloncolnak minket "topicgyilkolászásért"!
szerintem hülyeségben és magamutogatásban szenved... )))))
más szóval nem érdekel...
Egy csomó helyen nem mondom el a véleményemet, ha tudom, hogy indulatokat szítanék vele. Főleg, hogy egy csomóan nem tudnak vitázni, nem az elmondottakról nyilvánítanak véleményt, hanem személyekednek. Ezekbe már nem megyek bele.
De azért belenézek és megnézem, mit műveltél? :)
Én mindenhol ott vagyok :))))
Sőt: én világítok fenn az égen, mert akkkkkkkora sztárt vagyok ! :DDDDDDDDDDD
De ahhoz képest, hogy "kit érdekel" "ki az a győzike" - az egyik legaktívavv topic :DD
Ez a műtét is csak meg játszott,mint a többi "balhé" ?
Cél a nézettség növelése ???
További ajánlott fórumok:
- Asztmatikus bronhitis, van valakinek ilyen betegségben szenvedő picije?
- Olyan sorstársakat keresek, akinek kisgyereke van és szorongásos betegségben szenved.
- Boeck sarcoidosis - Medrol... Valaki esetleg szenved hasonló betegségben?
- Osszunk meg egymással jó tanácsokat, kezelési technikákat a Psoriasis vulgaris (pikkelysömör) betegségben szenvedők segítségére.
- Szív-érrendszeri betegségben szenvedők akik már régóta szedik az omega3-at, halolaj kapszulákat, mik a tapasztalatok?Van valamilyen változás
- Ízület: Tapasztalatok a juvenilis idiopathiás arthritis betegségben szenvedőktől