Ízület: Tapasztalatok a juvenilis idiopathiás arthritis betegségben szenvedőktől (beszélgetés)
Szia Zsóka,nekem van egy 3,5 éves kisfiam,akinek JIA-ja van.Mostanában elég sok kihívásunk volt a betegsége miatt.Légyszi röviden írd le, hogy neked mikor kezdődött és hogyan zajlott eddig.
Köszi, Andy
szia
köszi a levelet,megkapptam,mi betegségünk a jca!
köszi
a kislány most ép a győri kórházba fekszik,állandó katéter van neki felrakva,mert elakad a vízelete,és önállüan nem megy!de várom az infót!köszi
Sziasztok!
Anyukám és a nagynéném a Kecskeméti Izsáki úti kórházba jár izotópos kezelésre,javult az állapotuk!Érdemes érdeklődni esetleg valakinek segíthet!
Ha érdekel valakit leírom bővenbben!
Szia.
És nálad hány éves korban kezdödött,és mik voltak a tünetek,nálam a 14 éves lányom szenved,orvostól orvosig hordtam,2008-januróta,és most derült rá igazán fény!
További ajánlott fórumok:
- Mit éreznek a túlsúllyal szenvedők?Lelki folyamatok....
- Pénzgondokkal szenvedők fóruma
- Osszunk meg egymással jó tanácsokat, kezelési technikákat a Psoriasis vulgaris (pikkelysömör) betegségben szenvedők segítségére.
- Szív-érrendszeri betegségben szenvedők akik már régóta szedik az omega3-at, halolaj kapszulákat, mik a tapasztalatok?Van valamilyen változás
- Hosimoto pajzsmirigy betegségben szenvedők
- Wipple betegségben szenvedők