Ki tudja megmondani, hogy mi van a szív alatti kb.egy tenyérnyi területen, ami időközönként fájhat? (tudásbázis)
Bordaközi idegzsába.
Nem tudtam a bal oldalamon aludni sem tőle, és be voltam rezelve, hogy a szívemmel van gond. Jártam vele egy csomó helyen, majd egy nagyon idős orvos állapította meg. Prolixan 300 nevű gyulladáscsökkentőt kaptam rá. Sajnos néha még előjön - pár évente, főként zűrös időszakban.
Akkor már ketten vagyunk a férjeddel kedves zsaliera:)ha valaki én aztán teljesen megértem.
Én is érzek hasonlót, de bárki aki a környezetemből elment egy rutin kivizsgálásra, azt vagy félre kezelték vagy csak kísérleti nyúl lett belőle. Így én is úgy vagyok vele jobb nem tudni róla. Vagy elmúlik vagy nem..de engem is csak akkor fog orvos látni ha majd nem leszek magamnál és visznek...
Jaj ezek a pasik!
Ha meg náthásak lázzal, akkor a végüket járják...;)
De azért csak cipeld el a dokihoz!
Sziv alatt tenyernyivel kozepen a gyomorszaj van... Ha ideges tipus, reflux, savtultenges..ilyesmik.
Haziorvos majd ir nektek jol beutalot :D
A szív tájékán lehet szorongás okozta izomgörcs, ami fájdalmas, és olyan, mintha a szív fájna...
Nekem is most volt pár napja, de az ekg jó lett, az orvos szerint a stressz ment rá az izmokra...
Miért nem mész orvoshoz?
Hmmm?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet neki megmondani, hogy utálod!!!
- Milyen időközönként mostok?
- Ki mennyi időközönkét mos hajat? (főleg akiknek gyorsan zsírosodik)
- Létezik olyan anya, aki az élete minden területén fáradhatatlanul tud teljesíteni?
- Ti megmondanátok egy ismerősnek ha a 3 éves fián az autizmus több tünetét észlelnétek?
- Mikor kell megmondanom a főnökömnek, hogy terhes vagyok...?