Ki tud erről a csodacsokoládéról (ami fogyaszt ) valami infót mondani? (beszélgetés)
Fogyasztóóóó csoki????
Már ilyen is van? Le vagyok maradva!:s:s:s
Én is kérek belőle! :D
Hellooooo!
Megkaptam a válaszlevelet a hölgytől.Ő a csokik terjesztésével is foglalkozik,a lentebb megadott linkek ugyanezek a csokik amiket Zoltán Erika is fogyaszt.A hölgy terjesztő is,Szegeden szoktak csinálni ilyen csokipartykat,ahol népszerűsítik ezt az állítólag nagyon finom belga csokit.De állítólag itt Bp-en is vanna ilyen partyk,ahol meg lehet kóstolni ezeket a csokikat.
Az árak a lentebb említett linkeken megtalálhatóak.
Na kipróbáljuk?:)Nem vagyok terjesztő,nem is leszek az,csak egy falatot azért megkóstolnék belőle a kiváncsiság kedvéért:)
a 45-ös hozzászóllásomnál lévő linkre kattintva legalul a play-el indítva egy részletes anyagot mond el egy hölgy!kép nincs csak hang! most hallgattam meg! hát nekem nem tetszik ez az egész, csak érdekességként böngésztem látva a fórumcímet!
amolyan mlm szerűség vagy mi :):)
Holnap elolvasom, most megyek alukálni.
jÓ éjt mindenkinek!!!
Hát azt nem tudom ezért jó hogy a "sztárok" próbálják ki, mire én hozzájutok annyira elavult módszer lesz hogy fillérekbe fog kerülni
Komolyra fordítva a szót?nagyon drága állítólag,nem tudom már pontosan nem akarok hülyeséget irni, de azt tudom még hogy ugyan úgy kell a mozgás meg a diéta mellé,ez az édesszájú fogyozúknak van
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- HSG vizsgálat előtt állok.Tud valaki valami biztatót mondani erről?
- Ha a TSH- 5. 38, az nagyon sok? ultrahangra küldtek, de tudna valaki erről valamit mondani?
- Amit szeretnék:KOS-SZŰZ aszcendenssel. Általánosságban tudna valaki erről mondani valamit?Köszönöm!
- Valaki tud véleményt mondani erről a két szépségszalonról?