Ki mit gondol arról, lenne-e petesejt donor (beszélgetés)
"gyerekvagy", amikor az ember már inkább kierőszakolna. Vagy azon gondolkodik, hogy lehet,az Isten afelé akarja terelni, hogy lépjen, ne várjon a csodára. Hogy ha akar még gyereket, akkor azért-az együttléten kívül is-tennie kell. De nem tudom. Tényleg nem tudom. Hogy bele kene-e nyugodni, hogy ennyi volt, ennyi adatott (de ha egyszer neeem meeegy!!! 😭), vagy küzdeni a végsőkig, minden követ megmozgatni, amíg lehet.
Én megmozgatnám, férjem nem. (Két kisfiunk van már, de nagyon szeretnénk nagycsaládot, én személy szerint még legalább két kislányt, ferjemnek szerintem mindegy a neme, de akár 6 gyereknek is örülne. Én is. )
Témához: nem tudom. Ha adhatnék, és megvolna már 6 gyerekem 😁, adnék. Inkább idegennek. De az én hormonrendszerem is olyan szinten ingatag, nem is tudom, összehozható volna-e egyátalán valami.
Hasonlóan gondolkozunk. Én is Isten ajándékának tartom a gyermekaldast, legalábbis Őtőle függőnek, hogy ad-e.
De sajna vam az a szintű gyerekágy
ez a fórum ennyire meghalt?
Nincs senki akinek így lett gyereke, vagy aki petesejt donor lett?
A kaáli intézetek nem engedélyezik azoknak akik még nem szültek, ezt biztosan tudom, megkérdeztem. Betartatják a jogszabályt összes pontját.
Elszomorító, hogy ilyen esetben testvér sem segíthet. Azért nem engedélyezik, mivel minimális kockázat benne van, hogy esetleg a stimulációtól neked lesz visszamaradó problémád, és te nem tudsz majd szülni.
Nem értem, saját felelősségre ez miért nem engedélyezett testvérek között. Holott a kaálikban alkalmazzák már a spontán ciklusban történő petesejtnyerést és fagyasztást, ami nem jár hormonális petefészek terheléssel.
Sziasztok!
A téma engem annyiban érint, hogy a nővéremék már több mint 4 éve próbálkoznak sikertelenül, és az utóbbi időben felmerült bennem a gondolat, hogy adhatnék e neki petesejtet.Sok fórumot megnéztem, és mindenhol azt írják, hogy legyen neki egy gyermeke...nekem még nincs.Lehetséges így is petesejtet adnom,nagyon szeretnék segíteni nekik.Mit tudok tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Most találtam rá az oldalra, mivel sajnos nekem is foglalkoznom kell a témával , ezért gondoltam, hogy megosztom veletek a következő infot:
Az orvosom szerint a donorok TAJ számát ellenőrzik, és ha egy TAJ szám korábban már felbukkant egy donorációnál, az bűntetőeljárást von maga után.
Ezt azért említette nekem, nehogy belekeveredjünk az ugynevezett petesejt kereskedelembe, ami a neten most nagyon fut.
Egyébként rokon a 8. ük unokatestvér is lehet, a rokoni kapcsolatról közjegyző előtt kell nyilatkozni.
Szia. Sikerült már petesejtdonort szereznetek?
Drukkolok nektek!
Mi még próbálkozunk sajáttal, de ha nem megy, akkor kénytelen leszek kérni az unokahúgomtól.
Szerintem is, ami bennem nől az az enyém.
Az aparol meg is feledkeztem :)
Azert forszirozzak szerintem a rokontol valo petesejtadomanyozast, mert ez aldozatokkal jar az adomanyozo reszerol, hormonkezelest kap majd tudtommal altatjak, hogy kivegyek a petesejteket, tehat egyik se kockazatmentes.
Sok szerencset kivanok, de jol ertem, olyan segtsegre gondolsz itt, hogy valaki adjon petesejtet?
Nincs erre rokonod (lanytestver, unokatestver), hogy legyen nemi genetikai kapcsolat is?
Szia!Érdeklődünk hogy él e még a felajánlásod??
-és fel tudnánk e veled venni a kapcsolatot.Köszönjük!Móni és Joci.scjz@freemail.hu
Sziasztok!
22 éves egészsegügyi szakközépislolát végzett, egészséges, két éves kisfiú édesanyukájaként szívesen segítenék gyermektelen pároknak, akik már kialakították biztos egzisztenciájukat, kapcsolatuk stabil. Hajam és a bőröm világos, szemem barna. Kérlek, ha kérdesed lenne megteheted: remenyereje@citromail
Sziasztok!
22 éves egészsegügyi szakközépislolát végzett, egészséges, két éves kisfiú édesanyukájaként szívesen segítenék gyermektelen pároknak, akik már kialakították biztos egzisztenciájukat, kapcsolatuk stabil. Hajam és a böröm világos, szemem barna. Kárlek, ha kérdesed lenne megteheted: remenyereje@citromail
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Mit gondolsz arról ha egy lány már 16-17 évesen terhes?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Mit gondoltok arról, aki másnak adja a kutyáját?