Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit? (beszélgetés)
Pontosan mi volt az indokod a gyermek elhagyására? Aki nyomós indok - tartós súlyos betegség, drogfüggés - nélkül elhagyja a gyermekét, azzal nem biztos, hogy szimpatizálni fog a bíróság. Vagy illetve elhinni, hogy fontos neki a gyermek.
És szerintem az anyagiak az nem elfogadható érv..
Ha valóban szereted a gyermekedet, akkor nem bojgatod meg az életét most már, és nem szakítod el az édesapjától.
Nem is értem, hogy most már mit akarsz 3 év útán.?
nőnek, anyának nem lehet nevezni!!!!
Tudnék mit kezdeni vele!!
Sziasztok!
Röviden,tömören.Az ilyen,az nem anya.
Van tudomásom olyan esetekről, ahol az anyának valóban nem volt más választása, vagy pedig így volt sokkal jobb a gyermekének vmi miatt.. Előfordul..
Ha rólam lenne szó, akkor bármire képes lennék a lányomért, nem tudnék nélküle élni !!!
Nagyon ritkán előfordul, hogy van rá elfogadható, racionális indok.
Minden más esetben ez felelőtlenség, meggondolatlanság. Az ilyen emberek érzelmileg éretlenek vagy labilisek. Kár hogy későn látják be.
Vélemény nyilvánitáshoz ismerni kellene az okot,de ennek hiányában csak azt tudom mondani,ha azért hagyja el,mert nem akarja felnevelni,szeretni,akit a világra hozott,akkor az nem megbocsájtható,nem nevezném az ilyet ANYÁNAK!!!
Ha anyagi gond,családi problémák,de tudja,hogy esetleg az Apánál,Nagyszülőknél jobb helye lenne a gyerekének,akkor érthető,nem elitélendő,de természetesen látogatni,hétvégeket együtt tölteni,részt venni a gyermek nevelésében stb.
Szerintem lehet az életben olyan helyzet,hogy egy anya (átmenetileg)nem tudja nevelni a gyerekeit,ilyenkor jön a nagymama vagy az apa.De ez is csak akkor nem elítélendő,ha foglalkozik a vele,látogatja,érdekli,hogy mi van a gyerekkel,még ha nem is lehet vele.
De az ,hogy elhagyja,nem foglalkozik vele,és még talán le is tagadja,hogy egyáltalán szült,az nagyon undorító dolog.Az ilyet tényleg nem lehet még embernek se nevezni,nemhogy anyának.Mindkét helyzetre van példám az ismerőseim között.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Mit gondolsz arról ha egy lány már 16-17 évesen terhes?
- Mit gondolsz arról, ha egy kisfiúnak hosszú a haja?
- Mit gondolsz arról, mikor egy hajléktalan a kisgyerekével koldultat?
- Mit gondolsz arról, ha valaki elkapja a fejtetvességet?