Mit gondolsz arról, ha egy kisfiúnak hosszú a haja? (beszélgetés)
Miért:rövid hajat nem kell fésülni? Szerintem a röviddel (már ha azt akarod, hogy álljon valahogy)sokkal többet kell ügyezni, és összefogva kevésbé meleg, mint a rövid. Volt mindkettő.
Szerintem, az a jó, amit a gyerek akar. Néha a szülő erőlteti. Vannak hosszú hajú srác barátaim, ő szeretik, de nem mindegyiknek áll jól. Én azt viselem rosszul, ha valaki a fülüket lyukasztja ki, de azt mindkét nemből származó gyereknél.
Számomra nevetséges.Attól félnék, később az identitásába is bekavarnék ezzel.Nekem is van fiam 8 éves!Sose engedné, hogy megnövesszem a hajàt.Ha lát egy ilyen fiút, meg is kérdezi, hogy fiú vagy lány?Szegény gyerek ha ezt meghallaná.
Anno 10 évesen rövid hajam lett, olyan igazi fiús.Levágatták a szüleim.Elmentem a boltba és a hátam mögött egy bácsi rámszólt, hogy kisfiú siessél.
Ez akkora nyomott hagyott bennem így lassan 17 év után, hogy soha nem vágatnám le a hajam és pont ezért nem növesztetném meg a fiamét.
Egyáltalán nem tartom cukinak a hosszúhajú kisfiúkat.
Sosem jöttek be a hosszúhajú srácok/pasik.🤷♀️
Férjem munkatársa 😂 ugyan úgy fest mint a barátnője. Mindkettő hosszú szőkehajú, hátulról majdhogynem egyformák. 6 éves lányom nem igazán látott még hosszúhajú pasit. Így mikor betoppantak hozzánk,
lányom elhülve kérdezte : Anya! Ez nénibácsi, vagy bácsinéni? 😂😂
Azóta is így hívjuk bácsinéni
Az enyémek is mind bömböltek hajvágáskor.
Kiskorukban azért vágtam le a hajukat, mert láttam, hogy ráizzad a nyári melegben. A lányokét is.
Nem volt szempont, bömböl-e vagy nem, mert addigra már úgyis belevágtam a hajába.
Ha nagyobb korában, amikor már kinőtte a bömbölést, nem akarta levágatni, akkor összegumiztam. Ha nem szerette a gumizást, akkor megbeszéltük, hogy jobb lesz levágatni.
Gondoljunk csak bele; mi óriások vagyunk egy kisgyereknek, és még az idegen néni kezében olló is van. Én is sikítófrászt kapnék.
Enyémnek csak olyan képei vannak, mint akinek a haját félbehagyta a fodrász. Mert mikor már nem sírt, akkor fészkelődött.
Az egészséges gyermekek hajjal születnek, amely az évek során növekszik. Bízzuk a szülőkre, gyermekre, hogy hosszúnak hagyják vagy rövidre vágják. Ne akarjuk már ezt is szabályozni!
Nem kell róla gondolnunk semmit, ha nem saját gyermekről van szó. Csak el kell fogadni.
👍
És csak házasságban születhetnek gyermekek, mint ahogyan a vallomásokban olvashattuk.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Mit gondolsz arról ha egy lány már 16-17 évesen terhes?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Mit gondolsz arról, mikor egy hajléktalan a kisgyerekével koldultat?
- Mit gondolsz arról, ha valaki elkapja a fejtetvességet?