Ki milyen gyógynövényt használ a hüvelygombára diéta mellett? (tudásbázis)
Hát igen ez mind rendben is van ahogy leírtad csak hogy nálam sem viszketés nincs sem pedig duzzanat csak ez a tejfölös krém szerű anyag ami nem is folyás mert a méhszáj köré tapad rá, de ki van mutatva, hogy candida albicans.
Azért kell diétáznom mert a véremben is ott van, vissza kell szorítani ahova való és ezt csak a diétával lehet.
És bármily meg lepő a canesten-.re már immunins vagyok
Én is így gondolom!
Még az jutott eszembe, hogy a fórumindító esetleg kapott-e mostanában gyakran antibiotikumot? Az is lehet oka a gombák elszaporodásának.
Ebben tökéletesen egyet értünk, magában a diéta nem lesz hatásos.
Nekem nem volt, kellett a gyógyszer és a kúp.
Na ez megint jó téma. kérdezd meg mi a véleményük erről a témáról az orvosoknak. "Szervezet pH-ja" gyomorban savas pH, vékonybélben lúgos pH, hüvely savas pH stb. sorolhatnám. A véré pedig állandó 7,35-7,45 között. A vese és a tüdő biztosítja, hogy ezen határon belül maradjon. 8-nál már halottak lennénk.
Annyiban van szerintem minimális értelme ebben az esetben az alacsony szénhidrát tartalmú diétának, hogy a gombák szaporodásához szénhidrát kell, de ha a hüvely pH jó, akkor a gomba nem tud elszaporodni. Ártani nem árt a diétával, csak sztem önmagában ettől ne várjon gyógyulást. Egyébként a nőgyógyászod ajánlotta a diétát?
párom ki lett vizsgálva semmi baja nincs atom erős immunrendszere van:D
Én anno antibiotikumokat kaptam, félre diagnosztizáltak, egyszer volt egy ilyen esetem trihonomas vaginális ne ettől ki akadtam, mondtam dokinak sem én sem párom nem lépett félre mert sülve főzve együtt vagyunk együtt dolgozzunk soha sehova nem megy bulizni meg haverozni szóval ne etessen ilyennel ráadásul a kenetben sem volt ez a parazita. Nincs normális nőgyógyász hidd el én feladtam inkább maradok az ön gyógyításnál
Kaptál orvostól gyógyszert meg kúpot és probiotikumot?
Nekem a diéta mellé ez is kellett, sőt a férjemnek is szednie kellett a gyógyszert.
de vannak rá teák
anti-candida
ilyesmi
fokhagyma
Én megmondom őszintén, hogy nagyon sok fokhagymát ettem amikor candidás voltam.
Gombaölő hatása van.
További ajánlott fórumok:
- Milyen füszer és gyógynövényeket használsz?
- Volt olyan gyógynövény vagy bármi tea stb ami bevált és azóta használod/iszod stb?
- Terhességi cukorbetegnek lehet homeopátiás készítményt, vagy gyógynövényeket alkalmazni természetesen a diéta tartása mellett?
- Terhesség első harmadában és később, mik azok a gyógyszerek, gyógynövények amiket lehet használni?
- 110 Kräuter-Öl gyógynövény. Aki használja írja meg tapasztalatát!
- Próbálta, használta valaki már a SINORINA gyógynövényes készítményt éjszakai ágybavizelés, pelusról leszoktatás céljából?