Ki mennyit fogyott, mennyi idő alatt a 90 napos diétával? (beszélgetés)
Sziasztok!
En pillanatnyilag is csinalom a diatet, 13. napomon vagyok.
12 nap alatt -4.3 kg.
8. napon volt -3.6 kg, 13. nap reggelen meg -0.7 kg. :-)
90 nap alatt -10 kg-t. A cel 7 kilo volt. Nekem nagyon bejott, pedig nem mindig usztam meg a napot buntelenul.
Ket es fel ev alatt visszajott 2,5 kilo. Most ujra elkezdtem a reggeli gyumolcs-evest, csak sajnos elfelejtek inni, es ez nem jo.
Ha meg egy kilo feljon, akkor ujrakezdem!
Sziasztok.
Én ma a 13.napomon tartok és - 4kgnál. Olyan 25 kg-t szeretnék fogyni.
sziasztok
én 2 hete csinálom és lement 4 kg
és volt h "csaltam" gyümölcs napom..pl húst is ettem,vagy tésztát
Újrakezdtem!
21. nap 4 kiló.
sziasztok
26 nap és -4,3 kg
Én is elmesélem az esetem. Mikor bejött a diéta (pár éve volt már), akkor nekem nagyon bevált. Semmilyen gondot nem okozott a betartása, és nem 90 napig tartottam, hanem 98 kilóról kezdtem augusztusban, és következő év Húsvétjáig 25 kg-ot fogytam. Húsvétkor úgy gondoltam megszakítom 2 napig, hogy ehessek a finomságokból. Magam sem értem miért, de nem bírtam többé elkezdeni, pedig többször próbáltam. Aztán kb. 1.5 év alatt visszajött minden, és azt gondoltam, hogy nem baj, csak 100 kg fölé ne menjek.
Idén már voltam 107 kg is. Jelenleg szeptember óta kismama vagyok, és a cukorszintem miatt 150 g-os szénhidrát diétát kell tartanom. Érdekes, hogy most ez sikerül. a terhességem 14. heténél tartok, és jelenleg 2 kg-ot fogytam.
Szóval szerintem nagyon jó a 90 napos, jól lehet vele fogyni, könnyen tartható. Azt nem tudom mit kell ahhoz csinálni, hogy a kilók ne jöjjenek vissza. Mindenkinek sok sikert kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Ki mennyit fogyott paleolit diétával és mennyi idő alatt?
- Ki mennyi idő alatt, milyen diétával mennyit fogyott?
- Ki hány kilót fogyott le a 90 napos diétával?
- Ki, milyen diétával? Mennyi idő alatt? Mennyit fogyott le?
- Ki mennyit fogyott, és mennyi idő alatt a Dukan diétával?