Ki mennyi ido elteltevel tudott ujra hazaseletet elni szules utan? (beszélgetés)
Mi ilyen szexőrültek vagyunk a férjemmel....
Sőt én már kicsivel 1 hét császározás után már biciklizek.
:-)
Miért?
Engem császároztak,és már amikor hazajöttem a babával aznap szexeltünk..6 nappal a császár után.Lehet,hogy megkövez engem mindenki,de ez van....
Igaz óvatosan csináltuk,de már nem bírtuk ki!!!
Aterhes szexet meg mindenkinek ajánlom!!!!!
Nekem meg azt mondta az orvos hogy szoptatás alatt nem lehetek terhes pedig kérdeztem a védekezésről.:s
Azt mondta hogy van tabletta amit lehet szedni de szerinte fölösleges spirált meg csak 3 hónap után raknak föl.
A lányok már 7 hósak és a mai napig a hátam közepére se kívánom... :((
Voltak próbálkozások, de rettenet.... :(
Sima szülésnél hat hét után lehet! :)
Nekem sem volt semmi gond! ;)
Szerintem 6-8 hét, mert ennyi kell a sebgyógyuláshoz, a fertőzés garantált elkerüléséhez, stb.
De nem csak ezért javasolják, hanem azért is, mert az orgazmus a méhszáj ritmikus összehúzódását, a nyákcsap kilövését jelenti, ami egy frissen szült méh esetében nem biztos, hogy nem jelent problémát.
Nekem még most is fájdalmas, pedig már 5,5 hónapja szültem :/
Tudom, orvos, megyek. :)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltok ha nincs kedvetek a házasélethez?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Az éjjel megmaradt tápszert reggel (7-8 óra elteltével) még oda lehet adni a babának?
- A teszt azonnal két csíkos lett, majd a 3 perc elteltével eltűnt a második csík és egy maradt. Ilyenkor mi van?
- Mennyi idő elteltével jöttetek rendbe lelkileg a munkahely elvesztése után?
- Gyorshajtás után mennyi idő elteltével küldik az értesítést?