A teszt azonnal két csíkos lett, majd a 3 perc elteltével eltűnt a második csík és egy maradt. Ilyenkor mi van? (tudásbázis)
Tegnap voltam az orvosnál.
Mondtam neki,hogy úgy érzem terhes vagyok,és nézze meg hüvelyi úton+rákszűrésre is jöttem.Mondja vetkezzek le,és csaka a rákszűrést végzi el rajtam.Az UH-ra meg csak akkor küld el ha megtartom a gyereket.....Ez van..
Orvosok gyöngye lehet a tiéd...
Semmi joga arra, hogy döntésekre kényszerítsen. Mi a fene köze van hozzá, hogy megtartod-e vagy sem? Jogod van a vizsgálathoz, akárhogy döntesz! Menj másik orvoshoz!
Nekem is így volt...2 csík volt,miután lezuhanyoztam eltünt a másik csík...
Vannak tüneteim,szédülés,láb,-és kézdagadás,hányás,ételundorodás,a hasmban,meg olyan érzés van,mintha 100 lepkeszállna..
Elmentem orvoshoz,és nem nézte meg hüvelyi úton,hogy terhes vagyok-e,az UH-ra is csak úgy küldött el,hogy ha mindenképpen megtartom a gyereket!!!Tanácstalan vagyok...
én is újat csinálnék
szerintem rossz volt a test
A teszt is lehet selejtes...
Csináld meg újra...
Upsz.Ez terhesség...
Felesleges újabbat venni,az eredmény 2percen túl nem informatív.El kell menni nőgyógyászhoz.
Az az érvényes, ami a tájékoztatón van, hogy mennyi idő múlva kell leolvasni az eredményt. Akkor ahány csík volt.
de holnap csinálj még egyet
További ajánlott fórumok:
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Az éjjel megmaradt tápszert reggel (7-8 óra elteltével) még oda lehet adni a babának?
- Ki mennyi ido elteltevel tudott ujra hazaseletet elni szules utan?
- Ilyenkor jár-e második baba után gyed?
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?
- GYES mellett jön a második baba!Mi ilyenkor a teendő?A második után táppénzt kapok vagy GYED-et?